ŁukaszMK Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 (edited) Mam pewien problem, semafor wjazdowy na stacji Góra Włodowska jest ciągle na S1. Pod wjazdowym pojawiłem się gdzieś około 9:52 i czekałem 19/20 minut i dalej nic. Czy ktoś może mi powiedzieć co może być tego przyczyną? Edited December 6, 2024 by ŁukaszMK
skylake Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Zdaje się, że ten scenariusz był tworzony przed dużą aktualizacją i mogą wystąpić pewne problemy, dlatego może być on niezgodny z obecną wersją symulatora. Jeśli chcesz pojeździć na scenariuszach tworzonych przez użytkowników, zwróć uwagę na datę publikacji i pobieraj tylko te, które były tworzone po dacie aktualizacji (wersję znajdziesz na ekranie startowym). Być może autor wypuści jakąś poprawkę do tego scenariusza, ale niedługo szykuje się kolejny duży update i może to nie mieć miejsca, przynajmniej na obecną wersję. 🙂
sIGMUŚ Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Cześć mam pytanie jak uruchomić lokomotywę dragon
Vendelbo Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 5 minutes ago, sIGMUŚ said: Hi, I have a question about how to start the Dragon locomotive. Hi, Try this guide: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3038535766 /Peter
Recommended Posts