mattszymanko Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Dzień dobry, Grając i ucząc się w SimRail spotkałem się z wieloma różnymi poradnikami np. co do uruchomienia danego pociągu. Dla przykładu, w ED250 część osób używa wymuszenia sprężarek, inna nie, druga część używa różnych pantografów, itd. Dlatego przychodzę z następującym pytaniem - czy dostępne są gdzieś oficjalne tudzież zalecane przez deweloperów zasoby co do obsługi danego pociągu? Pozdrawiam. Edited April 4, 2024 by mattszymanko
KOlorowy Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Osobiście o takowych nie wiem, jednakże przydałoby się coś takiego
adamets2 Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 (edited) W dniu 4.04.2024 o 19:10, mattszymanko napisał(a): Dlatego przychodzę z następującym pytaniem - czy dostępne są gdzieś oficjalne tudzież zalecane przez deweloperów zasoby co do obsługi danego pociągu? No chyba w samouczkach... Ja się uczyłem jak grać na samouczkach z wyjątkiem Pendolino (które z niewiadomych mi przyczyn jako jedyny pociąg nie było w samouczku), które ogarniałem na podstawie materiału z YT. Chyba nie powinno być lepszej nauki niż tą co dają sami Twórcy gry... 🙂 Edited May 4, 2024 by adamets2
Recommended Posts