mattszymanko Posted April 4 Share Posted April 4 (edited) Dzień dobry, Grając i ucząc się w SimRail spotkałem się z wieloma różnymi poradnikami np. co do uruchomienia danego pociągu. Dla przykładu, w ED250 część osób używa wymuszenia sprężarek, inna nie, druga część używa różnych pantografów, itd. Dlatego przychodzę z następującym pytaniem - czy dostępne są gdzieś oficjalne tudzież zalecane przez deweloperów zasoby co do obsługi danego pociągu? Pozdrawiam. Edited April 4 by mattszymanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted April 4 Share Posted April 4 Osobiście o takowych nie wiem, jednakże przydałoby się coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) W dniu 4.04.2024 o 19:10, mattszymanko napisał(a): Dlatego przychodzę z następującym pytaniem - czy dostępne są gdzieś oficjalne tudzież zalecane przez deweloperów zasoby co do obsługi danego pociągu? No chyba w samouczkach... Ja się uczyłem jak grać na samouczkach z wyjątkiem Pendolino (które z niewiadomych mi przyczyn jako jedyny pociąg nie było w samouczku), które ogarniałem na podstawie materiału z YT. Chyba nie powinno być lepszej nauki niż tą co dają sami Twórcy gry... 🙂 Edited May 4 by adamets2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts