tomaszszuba Posted April 1 Share Posted April 1 Cześć, gracze i zarówno Supporter Team, Zmagam się od kilku miesięcy zmagam się z problemem powyższym jak w temacie jest napisane. Próbuję znaleźć przyczynę dlaczego tak się dzieje, ale nie wiem czy jest dobra czy nie. A te potencjalne przyczyny to GPU (Nvidia GTX 1050) i RAM (16 GB). Wchodze na jakikolwiek scenariusz to wypluwa do pulpitu. Potrzebuję pomocy! SimRail_log_2024-04-01_16-03-37.tx QBIk_bPB.mp4 CsGxprP-.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyrion Posted May 3 Share Posted May 3 mam podobnie, przed aktualizacją trochę nie grałem, ale mam przejechane ponad 3000km i odsiedziane sporo na dyżurce w podstawowej wersji. po aktualizacji i zakupieniu DLC mam ten sam problem... słabe to jest 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszszuba Posted May 4 Author Share Posted May 4 Jakie masz specyfikacje @Tyrion ? Chodzi mi o lapka czy komp i dokładne parametry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyrion Posted May 8 Share Posted May 8 Już w innym wątku ktoś podrzucił link do forum Unity gdzie była sugestia zmniejszenia rozdzielczości tekstur. Pomogło u mnie. A grałem i gram na lapku: CPU Intel Core i7 7700HQ @ 2.80GHz 56 °C Kaby Lake 14nm Technology RAM 16,0GB Dual-Channel Unknown @ 1196MHz (17-17-17-39) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. GL502VMK (U3E1) Graphics Generic PnP Monitor (1920x1080@120Hz) HP E232 (1920x1080@60Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 (ASUStek Computer Inc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszszuba Posted May 9 Author Share Posted May 9 A dałbyś może linka @Tyrion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyrion Posted May 9 Share Posted May 9 Godzinę temu, tomaszszuba napisał(a): A dałbyś może linka @Tyrion? https://forum.unity.com/threads/d3d11-failed-to-create-2d-texture.392286/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszszuba Posted May 10 Author Share Posted May 10 A i @Tyrion mógłbyś pokazać jak zmniejszyłeś ustawienia, z góry dzięki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszszuba Posted May 27 Author Share Posted May 27 Jeśli ktoś sie zastanawia do tej pory nic nie pomogło, szukam obecnie sposobu jeszcze.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts