Jump to content

Scenariusz z Strzemieszyc do Włoszczowy .

Doomik

Recommended Posts

Witam wszystkich prezentuje dzisiaj mój pierwszy Scenariusz :z Strzemieszyc do Włoszczowy Północ

Prawie równy godzinny scenariusz 

Posiada możliwość przejazdu się elfem lub Pendolino jako osobowy .

Przejazd przez szlak DGHK -DS

Ciekawe pojazdy na bokach

Testowane działa / Wersja z pedno jest możliwy chwilowy postój w Psarach niestety nie dało się inaczej robić .

42445_DS_WP_Doomik.zip

Uwaga po updatcie scenariusz prowadzi do crasza za nie długo będzie naprawione.

42445_DS_WP_Doomik_pendo.zip

Edited by Doomik1980
Drobne poprawki w pliku od scenariusza
  • Like 4
  • Thanks 2

Posted (edited)

Wersja pedno powinna już, być z powrotem to myślę by nie dać do kozłowa/ Sędziszowa .

Edited by Doomik1980
Poprawa text

• 2 weeks later...
39 minut temu, ZdechlyChomik napisał(a):

Dziękuje za scenariusz. Napiszcie mi proszę gdzie to mam wrzucić żeby działało. Dzięki

wypakuj plik do folderu "Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\1_KatowiceWarszawa\Scenarios"

• Like 1

@Pabloo, przejechałem ten scenariusz, ale było to przed dużą aktualizacją z 22.04.2024 r. W tej chwili zadanie to może rzeczywiście powodować problemy ze względu na zmiany zawarte w aktualizacji, która ukazała się dwa dni temu. Polecam paczkę scenariuszy wydaną dziś przez @budnix. Zadanka w niej zamieszczone przystosowane zostały do obecnej aktualizacji i przepisane na język LUA. Ja, z racji na porę, zabiorę się za nie jutro, ale będzie na pewno świetna jazda. Poza tym, pozostałe scenariusze, które napisane zostały przed ww. aktualizacją, mogą także być już niekompatybilne.

Edited by skylake

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy