Doomik Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) Witam wszystkich prezentuje dzisiaj mój pierwszy Scenariusz :z Strzemieszyc do Włoszczowy Północ ✅ Prawie równy godzinny scenariusz ✅Posiada możliwość przejazdu się elfem lub Pendolino jako osobowy . ✅ Przejazd przez szlak DGHK -DS ✅Ciekawe pojazdy na bokach ✅Testowane działa / Wersja z pedno jest możliwy chwilowy postój w Psarach niestety nie dało się inaczej robić . 42445_DS_WP_Doomik.zip Uwaga po updatcie scenariusz prowadzi do crasza za nie długo będzie naprawione. 42445_DS_WP_Doomik_pendo.zip Edited May 9 by Doomik1980 Drobne poprawki w pliku od scenariusza 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomik Posted March 31 Author Share Posted March 31 31.03.2024 - Drobne poprawki w wersji pedno ( nazwa i ikona oraz czas w Psarach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted March 31 Share Posted March 31 Scenariusz fajny. Nie działa scenariusz z Pendolino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted March 31 Share Posted March 31 Mógłby być też powrót. 15 minut postoju i z powrotem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomik Posted April 1 Author Share Posted April 1 (edited) Wersja pedno powinna już, być z powrotem to myślę by nie dać do kozłowa/ Sędziszowa . Edited April 1 by Doomik1980 Poprawa text Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Wiggle__ Posted April 2 Share Posted April 2 W rozkładzie jazdy mamy numer 42445, a na radiu RP13 jest podawany numer 42245 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamster Cheeks Posted April 9 Share Posted April 9 Many thanks for your effort in making this scenario 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdechlyChomik Posted April 20 Share Posted April 20 Dziękuje za scenariusz. Napiszcie mi proszę gdzie to mam wrzucić żeby działało. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksaszu Posted April 20 Share Posted April 20 39 minut temu, ZdechlyChomik napisał(a): Dziękuje za scenariusz. Napiszcie mi proszę gdzie to mam wrzucić żeby działało. Dzięki wypakuj plik do folderu "Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\1_KatowiceWarszawa\Scenarios" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabloo Posted April 24 Share Posted April 24 Pod koniec ładowania misji z elfem wywala całkowicie gre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skylake Posted April 24 Share Posted April 24 (edited) @Pabloo, przejechałem ten scenariusz, ale było to przed dużą aktualizacją z 22.04.2024 r. W tej chwili zadanie to może rzeczywiście powodować problemy ze względu na zmiany zawarte w aktualizacji, która ukazała się dwa dni temu. Polecam paczkę scenariuszy wydaną dziś przez @budnix. Zadanka w niej zamieszczone przystosowane zostały do obecnej aktualizacji i przepisane na język LUA. Ja, z racji na porę, zabiorę się za nie jutro, ale będzie na pewno świetna jazda. Poza tym, pozostałe scenariusze, które napisane zostały przed ww. aktualizacją, mogą także być już niekompatybilne. Edited April 24 by skylake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomik Posted April 25 Author Share Posted April 25 Za nie długo będzie naprawione są tam pojazdy które zostałe zablokowane przez devów z niewiadomych przyczyn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts