Sebek Posted March 21 Share Posted March 21 Witam Mam pytanie do twórców gry. Czy jest szansa żeby w przyszłości uruchomić szlak Dorota-Sosnowiec Jęzor? Wówczas dyżur na tej nastawni byłby bardzo interesujący Z góry dziękuje za odpowiedź 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadio40 Posted March 21 Share Posted March 21 To jest trasa Katowice -Kraków a puki co się nie zapowiada by cokolwiek było tam robione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted March 22 Author Share Posted March 22 Chodziło mi o to żeby przynajmniej kursowałby boty. Byłby to jeden trudniejszych posterunków. 2 tory na Sosnowiec Maczki 2 tory na Dąbrową Południową 2 tory na Juliusz 2 tory na Dąbrowę Wschodnią 1 tor na Sosnowiec Jęzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
darth-gregorius Posted March 22 Share Posted March 22 (edited) Takie coś jest możliwe, przecież pociągi jadą w kierunku Maczek i zaraz za wiaduktem kończą scenariusz, mogło być tak z Jęzorem, posterunek w Dorocie stałby się ciekawszy. Edited March 22 by darth-gregorius 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted March 22 Share Posted March 22 Prawdopodobnie sosnowiec Jęzor nie jest w ogóle zrobiony. Może być podobna sytuacje co z Katowicami Kostuchną, gdzie pociągi jeździłyby w jednym kierunku. Przypatrzę się bliżej tej trasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted March 22 Share Posted March 22 W dniu 21.03.2024 o 23:18, Arkadio40 napisał(a): To jest trasa Katowice -Kraków a puki co się nie zapowiada by cokolwiek było tam robione https://www.facebook.com/photo?fbid=911507770981395&set=pb.100063665406337.-2207520000 Jadąc z Janowa do Dańdówki spróbuj uzyskać taki widok w tle:))) A potem sprawdź przebieg lini kolejowej 655. Te budynki w tle to budynki nieistniejącej huty Uthemann. Może się mylę ale wg mnie ten byczek nie jedzie z Janowa do Dańdówki tylko do Mysłowic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted March 23 Author Share Posted March 23 Łącznica Stawiska-Mysłowice MwB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts