Barteczek112 Posted March 11 Share Posted March 11 Witam wszystkich i z góry przepraszam za błędy ortograficzne jeżeli takie wystąpią, pisze swój pierwszy post z dość głupim tematem bo każdy chce swoją ulubioną lokomotywe itp. Jednak że pytam szczególnie o ET41 ponieważ jego stworzenie jest chyba dość proste ale nie jestem ani grafikiem ani człowiekiem od tworzenia modelów do gry nie wiem czy to proste czy w ręcz przeciwnie ale w takim razie dlaczego w ogóle pytam, mamy EU07 czyli tak jakby 30% roboty zrobione i wydaję mi się że zrobienie tyłu czyli miejsca połączenia dwuch lokomotyw nie będzie trudne i jeszcze kabina tutaj można ściągnąć nawet od maszyny dlatego moje pytanie jest czemu nic nie słychać o ET41 w moim mniemaniu dość prostej lokomotywie do stworzenia. Dziękuję każdemu kto sprostuje mój punkt widzenia na koniec dodam tylko że takie ET41 był by wstanie prowadzić ciężkie składy i jakby nie patrzeć troche by rozszerzył różnorodność gameplayu. Pozdrawiam całą społeczność Sim Rail. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted March 11 Share Posted March 11 Do ciężkich składów będziemy mieli tzw. "byka", czyli ET22 (już bliżej jak dalej). Widzę, że kolega nowy na forum. Proszę, zapoznaj się z tematami z ostatnich choćby 2-3 miesięcy i dowiesz się dlaczego nie ma takiej, a takiej rzekomo prostej i szybkiej lokomotywy, czy czegoś innego w SimRail. Co do sprawy od strony technicznej, może ktoś będzie chętny uświadomić nowego kolegę, jak to wygląda i dlaczego nie można "...ściągnąć nawet od maszyny...". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarkPomsky Posted March 11 Share Posted March 11 Był już temat z życzeniami. Stanęło na tym, że jakby zebrać wszystkie propozycję, to do gry dodana by była każda lokomotywa, która dotknęła choć na sekundę polskich szyn. 😛 Z całą pewnością park maszyn będzie się powiększał. Założę się że kiedyś ET41 powstanie, o ile Simrail nie zostanie porzucony. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts