misiek_131415 Posted March 3 Share Posted March 3 Czy w nowym DLC będą od razu dostępne wszystkie nastawnie dla graczy, czy też będziemy musieli czekać jeszcze po zakupie dlc na zagranie na wszystkich nastawniach? Jak to jest obecnie w grze i jest planowane po wyjściu z EA Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted March 3 Share Posted March 3 Ma być wszystko poza Łódź Chojny, zastanawiają się nad Olechowem, Fabrycznej na razie nie będzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted March 3 Author Share Posted March 3 (edited) Inaczej zapytam. Czy 100% nastawni z dodatku DLC będzie grywalne od razu w momencie zakupu DLC. . Czy też jeżeli są np mechaniczne to będą później. Czy ktoś ze strony autorów gry może podać listę grywalnych i nie grywalnych nastawni z dodatków DLC jakie będą? Czy też trzeba kupić DLC i dopiero mile albo niemile się zdziwić? Edited March 3 by misiekczołgista Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted March 3 Share Posted March 3 Możesz zapytać na Discordzie ale według mnie logiczne jest, że jeśli wszystko poza tym co wymieniłem to wszystko bo tak było mówione a mechaniczne owszem pewnie będą później. I tak np pewnie Fabryczna z Kaliską będą dopiero przejezdne jako stacje jak ŁKA zamówi u twórców ten kawałek zapewne bo to że mamy dostać DLC Łódź właśnie z tego wynika, że Twórcy robią symulator dla ŁKA z tą trasą a teraz dostaniemy ją my gracze Sinmraila Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted March 3 Author Share Posted March 3 20 minut temu, adisuper napisał(a): Możesz zapytać na Discordzie ale według mnie logiczne Logicznie to Pendolino powinno zatrzymywać się w Zawierciu a nie zatrzymuje się. To mój komentarz odnośnie logiki w SR i ich "realizmu" w grze. Wiele rzeczy było mówione i nie ma do dzisiaj. Nie wnikam co Simkol robi dla ŁKA i co będzie robił. Jestem tylko graczem i nie interesuje mnie ich biznes. Niech sobie zarabiają i żyją długo i szczęśliwie. Jest w planach DLC. Wiadomo że będą nastawnie. Proste pytania. Na które autorzy gry znają odpowiedzi. Czy wszystkie nastawnie które planowane są w DLC będą grywalne i będę mógł zagrać na nich? Czy można udostępnić listę nastawni grywalnych od razu, grywalnych później( mechaniczne) i takich na które nie wejdziemy jeśli takie są planowane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted March 3 Share Posted March 3 29 minut temu, misiekczołgista napisał(a): Logicznie to Pendolino powinno zatrzymywać się w Zawierciu a nie zatrzymuje się. To mój komentarz odnośnie logiki w SR i ich "realizmu" w grze. Wiele rzeczy było mówione i nie ma do dzisiaj. Nie wnikam co Simkol robi dla ŁKA i co będzie robił. Jestem tylko graczem i nie interesuje mnie ich biznes. Niech sobie zarabiają i żyją długo i szczęśliwie. Jest w planach DLC. Wiadomo że będą nastawnie. Proste pytania. Na które autorzy gry znają odpowiedzi. Czy wszystkie nastawnie które planowane są w DLC będą grywalne i będę mógł zagrać na nich? Czy można udostępnić listę nastawni grywalnych od razu, grywalnych później( mechaniczne) i takich na które nie wejdziemy jeśli takie są planowane. Zapytaj któregoś z twórców na Discordzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted March 3 Author Share Posted March 3 2 minuty temu, adisuper napisał(a): Zapytaj któregoś z twórców na Discordzie. Przecież pytam na oficjalnym forum. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prądzik Posted March 3 Share Posted March 3 Nie pytasz, tu jest dyskusja na temat DLC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts