Záhorácká Posted March 2 Share Posted March 2 Witam. Gram w Simrail od dłuższego czasu, ale niestety z wieloma przystankami, bo mimo potencjału gra nadal jest stereotypem... podaje pociagu trase/pociąg z punktu A do punktu B.... Uważam, że w EA gracze powinni eksperymentować i przesuwać granice gry. Wiem, że wiele rzeczy, które zasugeruję, będzie problematyczne z powodu trolli i dlatego od razu powiem, że te sugestie są przeznaczone dla EU3 (lub innych niemoderowanych serwerów, jeśli takie będą). Nie wiem, czy to możliwe, ale byłoby to dosłownie zmartwychwstanie, gdyby można było przywrócić manewrowe semafory i wszystkie przełączniki na każdej stacji (nawet te ręczne, jeśli to możliwe). Dodatkową komplikacją byłaby możliwość odłączenia wagonów. Możliwość wykonania masowych manewrów w Łazach czy Zawierciu byłaby top. Oczywiście może być konieczna modyfikacja rozkładów jazdy, aby boty wiedziały gdzie wysyłać pociągi. Myślę, że takie coś byłoby w sam raz dla progresji gry... wiemy do czego gracze są zdolni, jeśli mają do tego dostępne udogodnienia. Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts