Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam 2 dzień pod rząd wywaliło mnie z pociagu ezt z nieznanej przycyzny i dziwnym trafem odrazu pojawił sie tam gracz, może to byc jakis exsploit do wywalanie innych z pociagów by móc sobie nim pojechac? Chciał bym by ktoś to wyjasnił 🙂 bo mega to wkurzające zjawisko 

P.S Ta sytuacja też mi sie pojawiła w trakcie trasy więc wersja, że ktoś się w tym samym momencie połączył z skałdem jest mało możliwa 

Edited by Sn1ck3rs
Posted (edited)

Jeśli rzeczywiście to exploit to bardzo, bardzo poważna sprawa i natychmiast producenci powinni to sprawdzić. Exploit przypominam może zrobić bardzo dużo szkód - w tym wiele kryminalnych. Ale myślę, że to jednak nie exploit tylko po prostu wywaliło cię z serwera i w to miejsce wskoczył ktoś inny.

https://www.netia.pl/pl/blog/exploit-co-to-jest-i-jakie-zagrozenie-sprawia

Edited by adamets2
  • Haha 2
  • I agree 1
Posted (edited)
25 minut temu, adamets2 napisał(a):

Jeśli rzeczywiście to exploit to bardzo, bardzo poważna sprawa i natychmiast producenci powinni to sprawdzić. Exploit przypominam może zrobić bardzo dużo szkód - w tym wiele kryminalnych. Ale myślę, że to jednak nie exploit tylko po prostu wywaliło cię z serwera i w to miejsce wskoczył ktoś inny.

https://www.netia.pl/pl/blog/exploit-co-to-jest-i-jakie-zagrozenie-sprawia

No wątpie, że to błąd gdyż nigdy wcześniej takich problemów nie miałem :)) a jednak jak by mnie wywaliło z servera dostał bym komunikat z powodem że mnie naprzykłąd rozłączyło z serverem z nieznanych powodów a tu powód nawet nie jest podany. Dodam, że mam internet po kablu więc to też nie wina internetu 

Edited by Sn1ck3rs
Posted

Jeśli to rzeczywiście exploit to nie ty jeden byłbyś ofiarą. Czekamy na ewentualne inne zgłoszenia tego problemu.

Posted
3 godziny temu, adamets2 napisał(a):

Jeśli to rzeczywiście exploit to nie ty jeden byłbyś ofiarą. Czekamy na ewentualne inne zgłoszenia tego problemu.

Możliwe więc przypuszczam i niech sie odezwie tutaj osoba która miała podobnie 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy