Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam 2 dzień pod rząd wywaliło mnie z pociagu ezt z nieznanej przycyzny i dziwnym trafem odrazu pojawił sie tam gracz, może to byc jakis exsploit do wywalanie innych z pociagów by móc sobie nim pojechac? Chciał bym by ktoś to wyjasnił 🙂 bo mega to wkurzające zjawisko 

P.S Ta sytuacja też mi sie pojawiła w trakcie trasy więc wersja, że ktoś się w tym samym momencie połączył z skałdem jest mało możliwa 

Edited by Sn1ck3rs
Posted (edited)

Jeśli rzeczywiście to exploit to bardzo, bardzo poważna sprawa i natychmiast producenci powinni to sprawdzić. Exploit przypominam może zrobić bardzo dużo szkód - w tym wiele kryminalnych. Ale myślę, że to jednak nie exploit tylko po prostu wywaliło cię z serwera i w to miejsce wskoczył ktoś inny.

https://www.netia.pl/pl/blog/exploit-co-to-jest-i-jakie-zagrozenie-sprawia

Edited by adamets2
  • Haha 2
  • I agree 1
Posted (edited)
25 minut temu, adamets2 napisał(a):

Jeśli rzeczywiście to exploit to bardzo, bardzo poważna sprawa i natychmiast producenci powinni to sprawdzić. Exploit przypominam może zrobić bardzo dużo szkód - w tym wiele kryminalnych. Ale myślę, że to jednak nie exploit tylko po prostu wywaliło cię z serwera i w to miejsce wskoczył ktoś inny.

https://www.netia.pl/pl/blog/exploit-co-to-jest-i-jakie-zagrozenie-sprawia

No wątpie, że to błąd gdyż nigdy wcześniej takich problemów nie miałem :)) a jednak jak by mnie wywaliło z servera dostał bym komunikat z powodem że mnie naprzykłąd rozłączyło z serverem z nieznanych powodów a tu powód nawet nie jest podany. Dodam, że mam internet po kablu więc to też nie wina internetu 

Edited by Sn1ck3rs
Posted
3 godziny temu, adamets2 napisał(a):

Jeśli to rzeczywiście exploit to nie ty jeden byłbyś ofiarą. Czekamy na ewentualne inne zgłoszenia tego problemu.

Możliwe więc przypuszczam i niech sie odezwie tutaj osoba która miała podobnie 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy