darth-gregorius Posted February 20 Share Posted February 20 Fajnie, że nadchodzi taki dodatek, w końcu to jakieś 120 km linii kolejowych, ale mam pytanie, czy w dodatku będzie Łódź Fabryczna, bo sądząc po przebiegu: Pabianice - Łódź - Warszawa i zdjęciach to nie. Mam też sugestie, a raczej prośbę, żeby ten dodatek uzupełnić w przyszłości, fragmentem linii łączącym ją z CMK przez Tomaszów Mazowiecki. W prawdzie ten odcinek liczy sobie 52 km długości, ale dzięki takiemu połączeniu będą mogły kursować pociągi z Krakowa do Łodzi jak w rzeczywistości. Fragment linii nie jest skomplikowany, od Tomaszowa do CMK (Radzice) jest jednotorowa z chyba dwoma mijankami a jedynym dużym węzłem na tym odcinku jest Tomaszów. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted February 20 Share Posted February 20 Miszę Cię rozczarować. Nie jedna osoba zaproponowała uzupełnić linię pomiędzy Koluszkami i CMK, więc w najbliższym czasie nie doczekamy się takiego połączenia od twórców, co nie znaczy, że nie będzie w ogóle. Tak samo się tyczy z Fabryczną. Nie będzie jej i prawdopodobnie będzie to spawn dla pociągów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darth-gregorius Posted February 20 Author Share Posted February 20 No cóż, warto było zapytać, bo coś mi musiało umknąć, na tym forum, dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Ja wiem, że ma być wszystko poza Chojnami , chyba, że tyczy się to tylko nastawni, natomiast słabo by było jakbym nie mógł zaczynać i kończyć biegu w moim rodzinnym mieście. Bo Łódź bez łodzi fabrycznej to jak nie Łódź, talk samo jak Warszawa bez Centralnej to jak nie Warszawa. Edited February 20 by adisuper 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darth-gregorius Posted February 21 Author Share Posted February 21 3 godziny temu, adisuper napisał(a): Ja wiem, że ma być wszystko poza Chojnami , chyba, że tyczy się to tylko nastawni, natomiast słabo by było jakbym nie mógł zaczynać i kończyć biegu w moim rodzinnym mieście. Bo Łódź bez łodzi fabrycznej to jak nie Łódź, talk samo jak Warszawa bez Centralnej to jak nie Warszawa. Bez Łodzi Fabrycznej to trochę lipa, ale przy obecnych mechanizmach gry, obsługa stacji czołowej jest nie możliwa. Mam nadzieje na update tego DLC w przyszłości o brakującą stacje i wspomniany fragment: Koluszki - Idzikowice. Studio narzuciło sobie sporo pracy i materiału do zrealizowania, gdy się uporają z większością to może przedstawią jakieś konkrety i plany co do tego, na razie pozostaje nam cierpliwie czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted February 21 SIMRAIL Team Share Posted February 21 12 godzin temu, adisuper napisał(a): Ja wiem, że ma być wszystko poza Chojnami , chyba, że tyczy się to tylko nastawni, natomiast słabo by było jakbym nie mógł zaczynać i kończyć biegu w moim rodzinnym mieście. Bo Łódź bez łodzi fabrycznej to jak nie Łódź, talk samo jak Warszawa bez Centralnej to jak nie Warszawa. Chojny-Olechów-Gałkówek będzie przejezdne ale tylko odcinek torów wzdłuż LK25 bez grup torów towarowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted February 21 Share Posted February 21 (edited) 2 godziny temu, uetam napisał(a): Chojny-Olechów-Gałkówek będzie przejezdne ale tylko odcinek torów wzdłuż LK25 bez grup torów towarowych. Poproszę na kiedyś przejezdną Fabryczną tak żeby można było zaczynać relację no i może jak byłby kiedyś scenariusz po dzielnicach to Żabieniec, Edited February 21 by adisuper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted February 21 Share Posted February 21 Jak już planować przyszłość to trzeba by zrobić mini-metro z Łodzi bo tam będą kursować pociągi podmiejskie i dalekobieżne 🙂 Ale niech najpierw powstanie w realu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts