Kaczy Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Witam, taka sytuacja z dziś. Stacja Sosnowiec Głowny Serwer PL2 .08.02.2024 Skład ED250 ( 1425 ) Pan Pasażer nie mógł się zdecydować czy wejść czy nie, blokując mi możliwość zamknięcia drzwi a więc także odjazdu. Próbowałem kilkukrotnie, efekt wciąż ten sam a Pan dalej stał jak na załączonym screenshocie. Dopiero gdy bot przejął ode mnie skład drzwi się zamknęły i mogłem odjechać. Pozdrawiam i życzę owocnego szukania tego błędu. Jeśli potrzeba innych informacji, proszę o kontakt. Postaram się dostarczyć każdą informację, jaką jestem w stanie. SimRail_log_2024-02-08_12-00-00.txt Edited February 8 by Kaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 12 SIMRAIL Team Share Posted February 12 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts