Naebany_Bober Posted February 6 Share Posted February 6 Cześć pomyślałem że znajdą się takie osoby jak ja i mój znajomy które chciały by zagrać razem w trybie kooperacji, ale też pomyślałem że 2 maszynistów to głupi pomysł dlatego przypomniałem sobie że jeszcze jest taka osoba jak konduktor, według mnie jazda jednym pociągiem gdzie jedna osoba jedzie a druga sprawdza bilety sprzedaje je i nie tylko jest mądra i dodaje realizmu do gry. Wiem że aktualnie w grze nie ma czegoś takiego jak bilety więc trzeba było by dodać bilety samego konduktora i wiele innych funkcji ale dla osób które tworzą tak zajebi*tą grę to nie będzie problem. Co o tym sądzicie, popieracie mnie? Napiszcie w kom jak wy to widzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted February 13 Share Posted February 13 Ale to chyba sugestia bardziej do multi niż single? Bo jesteś w dziale single więc ten konduktor lub maszynista miałby być sterowany przez Ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts