Maksiu2411 Posted February 2 Share Posted February 2 Czy 65 level jest w miare git? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał_Wx Posted February 2 Share Posted February 2 Nie liczy się level a umiejętności. Z resztą level jest niezbyt miarodajny bo nie otrzymuje się punktów za dyżurowanie tylko za jazdę. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Ciekawe jak to zrobił użytkownik Aurel [FR] który ma 130655km przejechane, co oznacza, że od daty premiery musiałby dziennie jeździć około 340km 🙂 Najwięcej z Polaków ma PolskiPantofel i ma 59528km 🙂, pewnie ma wyrozumiałą żonę 🙃 Edited February 2 by Conrad 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted February 3 Share Posted February 3 A jaki to problem ? Przejazd z Warszawy do Katowic to 302 km. Dziennie mozesz spokojnie wbijac 1200km ( 4 przejazdy, kazdy po 2,5 godziny ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadio40 Posted February 3 Share Posted February 3 Pod warunkiem jak się dopadnie Pendolino Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted February 3 Share Posted February 3 W dniu 2.02.2024 o 11:06, Maksiu2411 napisał(a): Czy 65 level jest w miare git? To zależy do czego. Klucze do WC na dyżurce są udostępniane dopiero od 80. 😉😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolff88 Posted February 3 Share Posted February 3 W dniu 2.02.2024 o 15:39, Conrad napisał(a): Ciekawe jak to zrobił użytkownik Aurel [FR] który ma 130655km przejechane, co oznacza, że od daty premiery musiałby dziennie jeździć około 340km 🙂 Najwięcej z Polaków ma PolskiPantofel i ma 59528km 🙂, pewnie ma wyrozumiałą żonę 🙃 Gdzie to można sprawdzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał_Wx Posted February 3 Share Posted February 3 4 minuty temu, wolff88 napisał(a): Gdzie to można sprawdzić? https://simrail-edr.de/leaderboard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurson Posted February 4 Share Posted February 4 17 godzin temu, Michał_Wx napisał(a): https://simrail-edr.de/leaderboard Nie wiem jak to działa, ale ja tam mam cały czas wszystko na 0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 4 Share Posted February 4 Myślę, ale mogę sie mylić, że to kwestia konfiguracji konta steam na zewnątrz (widoczności), żeby mógł skrypt dane zbierać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted February 4 Share Posted February 4 Zgadza się, nalezy ustawic profil na steam jako publiczny a nastepnie odczekac 48 godzin ( max, najczesciej po 24 juz jest ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts