Quentis Posted February 1 Share Posted February 1 Prowadziłem dzisiaj pociąg na serwerze PL2, o numerze 54277. Miałem nieplanowany postój na przystanku Sosnowiec Dańdówka, z przyczyny iż szlak jednotorowy był zajęty z Sosnowca Południowego w kierunku Dańdówki. Przechadzając się kamerą, zauważyłem, że pasażerowie jak gdyby nigdy nic, wchodzą i wychodzą sobie do/z wagonów. Według rozkładu, ten pociąg nie ma tam postoju, więc teoretycznie, żaden pasażer nie powinien ani wsiąść, ani wysiąść z tego składu, gdyż postój miał charakter techniczny, a nie handlowy. Poniżej logi + jedyny screen jaki zdołałem uwiecznić. SimRail_log_2024-02-01_01-56-12.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 1 SIMRAIL Team Share Posted February 1 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts