adisuper Posted January 24 Share Posted January 24 Czy ktoś mi powie czym się objawia naciśnięcie przycisku sygnalizacji S.B.L. w En57? Dziś dopiero zauważyłem, że jest coś takiego, kliknąłem i nie widziałem żadnej różnicy podczas gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted January 25 Author Share Posted January 25 Już się dowiedziałem, temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarkPomsky Posted January 25 Share Posted January 25 No to napisz do czego to służy. Ja na przykład nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted January 25 Author Share Posted January 25 9 minut temu, JarkPomsky napisał(a): No to napisz do czego to służy. Ja na przykład nie wiem. Dziś już z tego przycisku nikt nie korzysta, świeci się wtedy lampka jeśli jedziesz na szlaku który jest wyposażony w samoczynną blokadę liniową 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted January 30 Share Posted January 30 Tylko twórcy zadali sobie trudu aby umieścić dodatkowy przełącznik, a zapomnieli dodać dodatkową lampkę po lewej stronie 😉 W sumie ta sygnalizacja SBL była całkowicie z czapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts