xDrakoPLx Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) nie wytrzymam dostałem bana za darmo, ogarnijcie się w końcu, ciężko żeby nie bluźnić serio, dostałem bana za to że niby przepuściłem towarowy przed pendolino, przyrzekam że tak nie było, żarty sobie robicie ???? a nawet jeśli tak było to nie celowo. Edited January 18 by xDrakoPLx 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team kojonek2 Posted January 18 SIMRAIL Team Share Posted January 18 Przyrzekam, że sam widziałem jak jedzie pendolino 70km/h za towarowym i przyjeżdża do następnej stacji 15 minut po planie. A na Górze Włodowskiej siedziałeś od 2 godzin 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał_Wx Posted January 18 Share Posted January 18 To ty se żarty robisz bo z jednej strony wstrzymujesz pasażerskie bo jadą 2 minuty przed czasem a potem puszczasz towara kilkanaście minut przed czasem który blokuje potem pendolino. Nie wspominając już o wpuszczeniu pociągu do Góry Włodowskiej na tor z którego nie da się do Zawiercia po prawym jechać. Wszystkim tylko opóźnienia robisz przez swoje głupawe teorie. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Panowie nic tylko zgłosić się z tym problemem do Urzędu Transportu Kolejowego 😂 Edited January 18 by adamets2 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted January 18 Share Posted January 18 Dzis 2 towary przed EIP/EC Wczoraj 2 towary przez EIP Zadaj sobie jedno pytanie, tak na powaznie : Czy uwazasz ze wszystko robisz dobrze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDrakoPLx Posted January 18 Author Share Posted January 18 Godzinę temu, Kaczy napisał(a): Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDrakoPLx Posted January 18 Author Share Posted January 18 (edited) już nie pajacuj że same towarowe puszczam przed pendolino bo to nie prawda, towarowy jeśli puściłem to tylko dlatego że nie widziałem pendolino inaczej bym tak nie zrobił celowo. Dobrze wiem że priorytet to pendolino a jeśli coś puściłem przed to nie świadomie, może nie widziałem że pendolino jedzie. Edited January 18 by xDrakoPLx 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts