adamets2 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Czy jest planowane dodanie jakiś nowych osiągnięć na steam. Bo obecnie są tylko 4. A np. osiągniecie: "na czas" odblokowało wyłącznie 1,1%. I sam muszę przyznać, że jest niezwykle ciężko na każdej stacji być na czas, szczególnie jak komputer trzyma cię z parę min. na czerwonym. Sam tego nie odblokowałem. Edited January 16 by adamets2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Na prologu da się na czas odblokować a są 4 Edited January 16 by adisuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted January 16 Author Share Posted January 16 Wiem, że 4 🙂 Głowa chciała napisać 4, a ręce napisały 2 🙂 Ja tak się spodziewam, że może na jakimś by się udało odblokować bo jednak ten 1,1% to zrobił 🙂 Tym nie mniej trzeba by poszukać chyba jakiegoś odpowiedniego pod to scenariusza i to może być bardzo trudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted January 17 Share Posted January 17 Tak jak wyżej, ja zrobiłem na prologu " Na czas" na samouczku Elfa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4rKWolF21 Posted January 17 Share Posted January 17 Godzinę temu, adisuper napisał(a): Tak jak wyżej, ja zrobiłem na prologu " Na czas" na samouczku Elfa Ja tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted January 17 Author Share Posted January 17 No ok - gratuluję 🙂 Ale generalnie 4 osiągnięcia do zdobycia to stanowczo za mało i moje pytanie było takie - czy będzie więcej? Ta akurat chyba bardzo łatwo zrobić producentom 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted January 18 Share Posted January 18 Się okaże, najbardziej by się przydała większa liczba ludzi bo to malutki zespół, a jak aktualizacje będą wychodzić tak jak do Ets 2 to moje marzenie się spełni, wierzę że wszystko przed twórcami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts