Carlosss Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Cześć wszystkim. Na początku wybaczcie, być może zadaje pytanie nie w tym miejscu. Ale podczas gry online, często "wywala" mnie z gry do podsumowania - a jeszcze mam pare stacji do przejechania. Ostatnio pomiędzy Warszawa Wschodnia - Warszawa Grochów, były jeszcze inne miejsca ale ich nie zapamiętałem. Czy jest to spowodowane tym, że dalej nie ma już mapy, czy błąd po mojej stronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted December 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 25, 2023 Warszawa Wschodnia to ostatnia stacja na mapie, pociągi odjeżdżają w stronę Grochowa, żeby nie znikać podczas postoju przy peronie. W menu wyboru pociągu pokazany jest pozostały czas jazdy na scenerii - nie wybieraj pociągów, którym zostały np. 3 minuty jazdy 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 25, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts