MateoX_ Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 SimRail_log_2023-12-13_18-28-20.txt 13.12.2023, 18:30, PL2 Wszedłem na nastawnię Katowice i po wczytaniu gry, załadowała się jedynie godzina 12:00, pogoda niezsynchronizowana, nie ma żadnych graczy, brakuje całego pulpitu (zrzut ekranu 8 i 9) - w skrócie: nie ma tam nic. Problem występuje również na nastawni Psary i jest to już nie pierwszy raz kiedy coś takiego się stało (dzieje się to notorycznie od czasu aktualizacji). Po próbie kliknięcia czegokolwiek gra zwiesza się i wyrzuca mnie całkowicie z gry. (zrzut ekranu 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 22, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivers2137 Posted January 6 Share Posted January 6 W dniu 13.12.2023 o 18:40, SpookeySK napisał(a): SimRail_log_2023-12-13_18-28-20.txt 153.49 kB · 1 pobranie 13.12.2023, 18:30, PL2 Wszedłem na nastawnię Katowice i po wczytaniu gry, załadowała się jedynie godzina 12:00, pogoda niezsynchronizowana, nie ma żadnych graczy, brakuje całego pulpitu (zrzut ekranu 8 i 9) - w skrócie: nie ma tam nic. Problem występuje również na nastawni Psary i jest to już nie pierwszy raz kiedy coś takiego się stało (dzieje się to notorycznie od czasu aktualizacji). Po próbie kliknięcia czegokolwiek gra zwiesza się i wyrzuca mnie całkowicie z gry. (zrzut ekranu 10) Masz prawdopodobnie słaby net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadio40 Posted January 6 Share Posted January 6 Tak ci się dzieje w momencie kiedy dwie osoby wbijają jednocześnie nie przejmuj się tym że tobie się nie wczytuje nastawnia miałem to wiele razy i olałem to jak cię wyrzuci z nieznanego powodu to pewnie ze ktoś wbił na nastawnie szybciej od Ciebie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts