Tomasz Grykien Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Problem z zaliczeniem stacji Parzniew, na serwerze PL2 na tym pociągu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted December 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 13, 2023 Problem z zaliczeniem stacji Parzniew, na serwerze PL2, nie tylko na tym pociągu. Zgłoszony już wielokrotnie w dziale "Zgłaszanie błędów". Działamy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Grykien Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 To działajcie. Coś wiadomo kiedy ta łatka wyjdzie. bo jechałem dziś gdy dojechałem do tej stacji to pokazywało -1, Gdy odjechałem -3 -4 od tej stacji w następnej stacji miałem komunikat że pominąłem stację Parzniew. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieciej Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 W dniu 13.12.2023 o 09:39, GoppelPL napisał(a): Problem z zaliczeniem stacji Parzniew, na serwerze PL2, nie tylko na tym pociągu. Zgłoszony już wielokrotnie w dziale "Zgłaszanie błędów". Działamy. Przy czym błąd jest z gatunku tych rażących, więc moglibyście nadać mu jakiś wyższy priorytet. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts