Finek Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Jechałem dziś z Dąbrowy Górniczej Wschodniej do Łaz i nagle w Koźle patrzę... tor zasypany, mimo, że używany... Wtedy myślę... Dziwna decyzja.. Gracze jeżdżą tym torem, a ustawiono w nim teksturę śniegu, jakby był zapomniany? Ale dojeżdżam do Dąbrowy Towarowej, wjeżdżam na tor Dąbrowa Górnicza Towarowa-Łazy... I patrzę... a tu mogę zajrzeć pod teksturę śniegu, bo nagle na części torów (konkretniej na najbliższym zakręcie) jest ona po prostu wyżej zawieszona: Zrobiłem zdjęcie po przejechaniu zakrętu. Nie wiem, czy tekstura powinna być niżej (czyli, że szyna będzie wystawać), czy tor ma wyglądać na zasypany (ale wtedy brakuje łącznika między "zasypanym, a nie zasypanym"... W moim odczuciu na tej trasie tekstura śniegu "wisi" zbyt wysoko i szyna się po prostu w niej chowie... SimRail_log_2023-12-10_13-24-37.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 10, 2023 SIMRAIL Team Posted December 10, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts