Finek Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Jechałem dziś z Dąbrowy Górniczej Wschodniej do Łaz i nagle w Koźle patrzę... tor zasypany, mimo, że używany... Wtedy myślę... Dziwna decyzja.. Gracze jeżdżą tym torem, a ustawiono w nim teksturę śniegu, jakby był zapomniany? Ale dojeżdżam do Dąbrowy Towarowej, wjeżdżam na tor Dąbrowa Górnicza Towarowa-Łazy... I patrzę... a tu mogę zajrzeć pod teksturę śniegu, bo nagle na części torów (konkretniej na najbliższym zakręcie) jest ona po prostu wyżej zawieszona: Zrobiłem zdjęcie po przejechaniu zakrętu. Nie wiem, czy tekstura powinna być niżej (czyli, że szyna będzie wystawać), czy tor ma wyglądać na zasypany (ale wtedy brakuje łącznika między "zasypanym, a nie zasypanym"... W moim odczuciu na tej trasie tekstura śniegu "wisi" zbyt wysoko i szyna się po prostu w niej chowie... SimRail_log_2023-12-10_13-24-37.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 10, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 10, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts