GrMati Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 (edited) Błąd dotyczy tego że ograniczenia prędkości podawane przez semafory ciągną się aż do następnego semafora, jak w stacji ma to sens i w rzeczywistości tak rzeczywiście jest. W przypadku wyjazdu na szlak na przykład z Idzikowic z "boku" hud każe jechać 40km/h do następnego semafora odstępowego co w rzeczywistości się nie dzieje bo ograniczenie przestaje obowiązywać po minięciu granicy posterunku. Co nie tyczy się "SZ-ta" bo wtedy na SBL jedzie się 20km/h do najbliższego semafora odstępowego. Dałem to w błędach bo po pierwsze nie wiedziałem gdzie będzie lepiej to wsadzić, po drugie przed którąś aktualizacją tego nie było, więc uznałem to za błąd. Dołączam Screena na którym dawno wyjechałem z okręgu stacyjnego, a ograniczenie się nie zmieniło, zmieniło się dopiero za semaforem odstępowym. Dołączam jeszcze log i pliki z rejestratora jazdy (spakowanie 7 zipem) Jechałem na PL2 Ale to chyba nie ma za dużego znaczenia. SimRail_log_2023-12-07_13-13-15.txt MissionData.7z Edited December 7, 2023 by GrMati Braki w opisie problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 8, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 8, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts