xrayPL Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 POST ZE ZGŁOSZENIEM: Pytanie moje jest takie: czy ktoś z Was miał podobny problem i udało mu się temu zaradzić? Może trzeba jakiś temp wyczyścić albo coś? Reinstalacja nie pomogła 😞 Pomocy. Pozdrawiam! PS Tak tylko w trybie multi. W singlu chyba ok.
xrayPL Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 Skasowałem SimKol (folder) z folderu AppData z mojej nazwy użytkownika. I pomogło! Na dysku z Windowsem.
kacperwwatgk gamehag.com Posted March 9, 2024 Posted March 9, 2024 hej a co jak to zrobiłem a nadal nie działają grafiki? 😞
Igx Posted March 10, 2024 Posted March 10, 2024 Synchronizacja plików na steam może pomóc. Warto spróbować.
Rogaleqq Posted March 10, 2024 Posted March 10, 2024 Wejdź w bibliotekę na steamie i kliknij prawym przyciskiem myszy na simraila, potem właściwości, zainstalowane pliki i sprawdź spójność plików gry
KOlorowy Posted March 27, 2024 Posted March 27, 2024 Wnoszę o zamknięcie tematu. Bezsensowny spam. Skoro nikt Tobie nie odpowiada to znakiem tego nie ma na razie rozwiązania tego problemu. Z resztą, jest to jedynie kosmetyka, która nie uniemożliwia grania. 1
Recommended Posts