Łukaszek Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Wygląda na to, że mamy swój własny volkswagengate: https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/o-trzech-takich-co-zhakowali-prawdziwy-pociag-a-nawet-30-pociagow/ https://wiadomosci.onet.pl/kraj/awarie-pociagow-newagu-hakerzy-ujawniaja-kto-stoi-za-celowymi-usterkami/g4hymmg Falowniczek nie faluje, ponieważ GPS. Elegancko 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Czytałem. Wierzyć się nie chce. 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisolvit Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 No co Wy chcecie? Przecież to nasz rodzimy januszex więc o co chodzi? Ręce opadają. Dobrze, że nie zaprogramowali wykolejania na trasie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 5 godzin temu, MALECKI napisał(a): Czytałem. Wierzyć się nie chce i dobrze... nie należy być łatwowiernym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Polecam przeczytac o "Spisku Zarowkowym" z 1932r. 90 lat temu juz pierwsze takie akcje robili, wszystko na tym swiecie ( nie liczac sowieckich lodowek i pralek xD ) ma ograniczony czas dzialania 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 W dniu 7.12.2023 o 01:24, Kaczy napisał(a): "Spisku Zarowkowym" Tak, to było perfidne. W zasadzie pokutuje do dziś (jeśli ktoś nadal używa żarówek). Natomiast odnośnie Newagu to zaczyna być coraz więcej wiadomo. Początkowo myślałem, że to jakieś bezpodstawne oskarżenia. Ale ostatnia publikacja odpowiedzi "Dragon Sector" rzuca więcej negatywnego światła na działanie producenta. Pytanie tylko (jeśli się zarzuty potwierdzą) czy zarząd wiedział o tych złośliwych dodatkach w kodzie, czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now