Jump to content

Połączenie z serwerem zostało utracone z nieznanego powodu.

Recommended Posts

Od wydania aktualizacji dostanie się na niektóre i pociągi czy nastawnie to graniczy z cudem nawet jak już się zdąży kliknąć to i tak nie ma żadnej gwarancji że się wejdzie bo w 90% przypadków wywali komunikat "Połączenie z serwerem zostało utracone z nieznanego powodu". Teraz to odnoszę wrażenie choćbym próbował się do audiotele dostać i trzeba trafić w otwartą linię czasem trafi się za 3, 5 czy nawet 10 razem bo miałem taki przypadek że dopiero za 10 razem udało się wejść na nastawnię. Problem nasila się w godzinach szczytu (czyli ok. 20) ale w przypadku popularnych nastawni to jest tak cały czas. Proszę devów o wyjaśnienie czym to jest spowodowane i kiedy zostanie naprawione. Przed aktualizacją z 21 listopada takie problemy występowały sporadycznie a teraz nie da się tego komunikatu nie ujrzeć. 

• Like 1
  • I agree 1

2 godziny temu, Michał_Wx napisał(a):

Proszę devów o wyjaśnienie czym to jest spowodowane i kiedy zostanie naprawione.

Faktycznie zjawisko się nasiliło. Zapewne jest to nowy bug, więc wyjaśnień bym nie oczekiwał, tylko poprawki. 😉

Mam tak samo. Od patcha 30.11 nie jestem w stanie grać w multiplayer - bardzo długi czas ładowania, a jak już się uda, to co chwila "połączenie z serwerem zostało utracone..."; i to niezależnie, na którym serwerze.

Edited by broniewskijarek
literówka

Godzinę temu, broniewskijarek napisał(a):

Mam tak samo. Os patcha 30.11 nie jestem w stanie grać w multiplayer - bardzo długi czas ładowania, a jak już się uda, to co chwila "połączenie z serwerem zostało utracone..."; i to niezależnie, na którym serwerze.

Potwierdzam, czas ladowania sie wydluzyl w moim przypadku dwukrotnie, kiedys jak lapalem 1433 ktory ledwo co sie respil to juz na nim bylem przed wiaduktem obecnie juz stoje na wschodniej.
A wyrzuceń z gry to mialem 3 albo 4

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy