Michał_Wx Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Od wydania aktualizacji dostanie się na niektóre i pociągi czy nastawnie to graniczy z cudem nawet jak już się zdąży kliknąć to i tak nie ma żadnej gwarancji że się wejdzie bo w 90% przypadków wywali komunikat "Połączenie z serwerem zostało utracone z nieznanego powodu". Teraz to odnoszę wrażenie choćbym próbował się do audiotele dostać i trzeba trafić w otwartą linię czasem trafi się za 3, 5 czy nawet 10 razem bo miałem taki przypadek że dopiero za 10 razem udało się wejść na nastawnię. Problem nasila się w godzinach szczytu (czyli ok. 20) ale w przypadku popularnych nastawni to jest tak cały czas. Proszę devów o wyjaśnienie czym to jest spowodowane i kiedy zostanie naprawione. Przed aktualizacją z 21 listopada takie problemy występowały sporadycznie a teraz nie da się tego komunikatu nie ujrzeć. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 2 godziny temu, Michał_Wx napisał(a): Proszę devów o wyjaśnienie czym to jest spowodowane i kiedy zostanie naprawione. Faktycznie zjawisko się nasiliło. Zapewne jest to nowy bug, więc wyjaśnień bym nie oczekiwał, tylko poprawki. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 (edited) Mam tak samo. Od patcha 30.11 nie jestem w stanie grać w multiplayer - bardzo długi czas ładowania, a jak już się uda, to co chwila "połączenie z serwerem zostało utracone..."; i to niezależnie, na którym serwerze. Edited December 4, 2023 by broniewskijarek literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Godzinę temu, broniewskijarek napisał(a): Mam tak samo. Os patcha 30.11 nie jestem w stanie grać w multiplayer - bardzo długi czas ładowania, a jak już się uda, to co chwila "połączenie z serwerem zostało utracone..."; i to niezależnie, na którym serwerze. Potwierdzam, czas ladowania sie wydluzyl w moim przypadku dwukrotnie, kiedys jak lapalem 1433 ktory ledwo co sie respil to juz na nim bylem przed wiaduktem obecnie juz stoje na wschodniej. A wyrzuceń z gry to mialem 3 albo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4rKWolF21 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 (edited) U mnie też czasami potrafi wyrzucić z gry do pulpitu, a wcześniej tego nie miałem. Edited December 5, 2023 by D4rKWolF21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts