radekk1818 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 (mimo wielokrotnych prób nie znika jego podświetlenie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 3, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 3, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUZZER Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Nastawnik kierunkowy musi znajdować się w pozycji 0 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jew is only your enemy Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Szkoda że samouczek o tym nie mówi. Niewłaściwa kolejność działań w samouczku. Po włączeniu radiotelefonu prowadzi od razu do wyłącznika szybkiego z pominięciem nastawnika kierunkowego, co skutkuje niemożliwością zapięcia wyłącznika szybkiego. Do poprawy Panowie programiści. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk1818 Posted December 6, 2023 Author Share Posted December 6, 2023 W dniu 3.12.2023 o 15:11, BUZZER napisał(a): Nastawnik kierunkowy musi znajdować się w pozycji 0 😉 Niestety to nie pomaga. Nastawnik jest w pozycji 0, a mimo to wyłącznik szybki nie daje się przełączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk1818 Posted December 6, 2023 Author Share Posted December 6, 2023 2 minuty temu, radekk1818 napisał(a): Niestety to nie pomaga. Nastawnik jest w pozycji 0, a mimo to wyłącznik szybki nie daje się przełączyć. Dobra mój błąd. pomyliłem nastawnik z zadajnikiem. Jednak uważam, że samouczek jest do poprawy ponieważ tacy amatorzy jak ja mogą mieć z tym problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzego90 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Twórcy pisali w moim temacie, że będzie to zaktualizowane w samouczku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts