PatRyKFH Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Odcinek Psary- Góra Włodowska znalazło się parę takich Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatRyKFH Posted December 12, 2022 Author Share Posted December 12, 2022 Log_2022-12-12_19-20-34_part1.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 12, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 12, 2022 @PatRyKFH Akurat w tym przypadku log nic nam nie da, prosimy o screeny z tych miejsc 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatRyKFH Posted December 12, 2022 Author Share Posted December 12, 2022 @uetamPewnie. Będę robić scenariusz z w/w odcinka to wrzucę co znajdę Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatRyKFH Posted December 13, 2022 Author Share Posted December 13, 2022 @uetam Temat można zamykać. Wygląda na błąd w renderingu z mojej strony, wszystkie wskaźniki na swoich miejscach Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 13, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 13, 2022 Wskaźniki nie powinny się ruszać między sesjami, a już na pewno nie o pół metra. Jak jakieś znajdziesz, to załóż nowe zgłoszenie ze spisanym kilometrażem i screenem pokazującym kawałek krajobrazu by wyłapać punkty nawigacyjne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitram Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Na odcinku Psary - Góra Włodowska większość widzianych wskaźników stoi obok słupów trakcyjnych na osobnych słupkach. Natomiast w kilometrze 187,6 wiszą one obok słupa trakcyjnego. Albo brakuje słupków albo tak ma być 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leny Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Jeśli można dorzucić kilka groszy o wskaźnikach. Otóż według Mnie wskaźniki We8 i We9 są do przejrzenia na wszystkich stacjach i posterunkach. Dlatego że jakaś ich część ma źle ustawione tabliczki wskazujące że wskaźnik dotyczy lokomotyw(ustawione w kierunku odwrotnym do tego w którym jest ustawiony wskaźnik). Na początku myślałem że się przewidziałem albo że to tabliczki ze strzałkami. Ale jednak to odwrócone tabliczki [ L ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts