PatRyKFH Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Odcinek Psary- Góra Włodowska znalazło się parę takich
SIMRAIL Team uetam Posted December 12, 2022 SIMRAIL Team Posted December 12, 2022 @PatRyKFH Akurat w tym przypadku log nic nam nie da, prosimy o screeny z tych miejsc 🙂
PatRyKFH Posted December 12, 2022 Author Posted December 12, 2022 @uetamPewnie. Będę robić scenariusz z w/w odcinka to wrzucę co znajdę
PatRyKFH Posted December 13, 2022 Author Posted December 13, 2022 @uetam Temat można zamykać. Wygląda na błąd w renderingu z mojej strony, wszystkie wskaźniki na swoich miejscach
SIMRAIL Team Stele Posted December 13, 2022 SIMRAIL Team Posted December 13, 2022 Wskaźniki nie powinny się ruszać między sesjami, a już na pewno nie o pół metra. Jak jakieś znajdziesz, to załóż nowe zgłoszenie ze spisanym kilometrażem i screenem pokazującym kawałek krajobrazu by wyłapać punkty nawigacyjne. 2
lukitram Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Na odcinku Psary - Góra Włodowska większość widzianych wskaźników stoi obok słupów trakcyjnych na osobnych słupkach. Natomiast w kilometrze 187,6 wiszą one obok słupa trakcyjnego. Albo brakuje słupków albo tak ma być 😉
Leny Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Jeśli można dorzucić kilka groszy o wskaźnikach. Otóż według Mnie wskaźniki We8 i We9 są do przejrzenia na wszystkich stacjach i posterunkach. Dlatego że jakaś ich część ma źle ustawione tabliczki wskazujące że wskaźnik dotyczy lokomotyw(ustawione w kierunku odwrotnym do tego w którym jest ustawiony wskaźnik). Na początku myślałem że się przewidziałem albo że to tabliczki ze strzałkami. Ale jednak to odwrócone tabliczki [ L ].
Recommended Posts