Szczurson Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 Po przełączeniu ekranu EDR w tryb ciemny, całe oświetlenie w grze crashuje się i wszystko na około jest po prostu czarne. Włączenie oświetlenia w budynku pomaga, ale tylko w obrębie pomieszczenia. Oświetlenie samo wraca do normy po jakimś czasie (kilku minutach). Być może jest to kwestia błędu jakiegoś renderowania oświetlenia globalnego w kombinacji pory roku i godziny, ponieważ wcześniej nie zaobserwowałem nic podobnego. Dołączam plik z logami, a także nagranie z Góry Włodowskiej, aczkolwiek wcześniej to samo miałem w Strzałkach oraz Knapówce (ten sam serwer - PL2 - i czas w grze - około 16:00, testowałem wchodząc na nastawnie po sobie). Przepraszam za odgłosy klawiatury i myszy - nakładka Nvidii postanowiła sama odciszyć mikrofon :). SimRail 26.11.2023 16_30.mp4 SimRail_log_2023-11-26_15-57-28.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 26, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 26, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2896 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2896 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts