Łukaszek Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Cześć, zaliczyłem dzisiaj crash na multi PL2, prowadząc TLK Warszawa - Wrocław przed wjazdem do Korytowa. Crash wygląda w ten sposób, że renderowanie grafiki jest zatrzymane (widoczna jest ostatnia klatka), ale w dalszym ciągu pracuje silnik audio (słychać dźwięk silników). Nie pojawia się też żaden komunikat o usterce, ale może go po prostu nie widzę. CTRL + SHIFT + ESC nie pokazuje menedżera zadań, ale widzę kursor myszy. Po chwili wciskanie entera przełącza mnie do pulpitu, a proces simrail nie istnieje, więc możliwe, że komunikat o błędzie jest i enter go zamyka. Z dodatkowych informacji, które mogą być przydatne: - Posiadam Acer Intel Arc Predator A770 / driver 31.0.101.4972, co jest dość rzadko spotykaną kartą - Crash wystąpił podczas opadów deszczu ze śniegiem, co może mieć związek z wcześniejszymi crashami, których doświadczam w zimowym scenariuszu z EN57 (tutaj akurat każdorazowo po kilku minutach od startu) - Jest to pierwszy crash, którego doświadczyłem w multi od czasu aktualizacji z 21.11 SimRail_log_2023-11-25_11-10-29.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 25, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukaszek Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 Podobny crash z dzisiaj, również PL2. Wjazd pod semafor do Dańdówki i oczekiwanie na drogę - żadnych interakcji z maszyną, zabawy kamerą, etc. Objawy identyczne - ostatnia wyrenderowana klatka jest widoczna na ekranie, dźwięk jest w dalszym ciągu słyszalny. SimRail_log_2023-12-02_20-42-10.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts