Nexi_Lexi_2k Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 (edited) Witam. Po aktualizacji, a zarazem mojej pół rocznej przerwy od waszego projektu zmagam się z zjawiskiem polegającym, że podczas jazdy skladem na singlu / MP cały teren potrafi się nie wczytać. Jedynie co widać, to tory, reszty tekstur BRAK... Czasami po parunastu sekundach fragemnt mapy się załaduje pięknie, a są przypadki gdzie w ogóle nic nie chce się doczytać. Dodam, że przed aktualizacją gra chodziła bezproblemowo Mój sprzęt: Procesor i5 9400F, RTX2060, 16GB RAM. (z takich najważniejszych rzeczy). Pozdrawiam 😉 Edited November 24, 2023 by Nexi_Lexi_2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 25, 2023 Proszę o załączenie loga z gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexi_Lexi_2k Posted November 27, 2023 Author Share Posted November 27, 2023 Dodatkowo zauważyłem, że autostrady nie posiadają tekstur... zamiast tego jest jakaś dziwna ,, kolorowanka'' jeżeli miałbym to w jakiś sposób opisać. SimRail_log_2023-11-27_02-45-19.txt SimRail_log_2023-11-27_02-53-37.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 27, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2899 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2899 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexi_Lexi_2k Posted November 28, 2023 Author Share Posted November 28, 2023 Chciałbym jeszcze nadmienić, iż z mojego punktu widzenia i obserwcji, to głównie takie anomalie z znikaniem terenu jak na w/w zdjęciach pojawia się GŁÓWNIE w dużych miastach... a jak wiemy Sim Rail posiada z dużych miast jedynie Wawę oraz Kraków... w innych miejscach ten błąd nie występuje, lub pojawia się bardzo rzadko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts