Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Szczerze powiem... że tego jeszcze nie grali 🤣 Osobiście nie uznaje tego za błąd, tylko za czystą niedoróbkę, jakich wiele w tej kwestii*. 

Świat może NIECO mniej tańcuje... Na pewno mniej tańcuje na czystym TAA niż na AMD FRS, także naprawdę nie wiem na czym miała polegać ta, że tak powiem... kolejna poprawa, szczególnie, że była dedykowana właśnie pod te starsze technologicznie karty graficzne. 

Ale wczoraj odpaliłem sobie multi. Nawet się na włoskim serwerze do EN57 wepchałem. Niestety (dla grafików niestety) była to noc i ja. Wszystko było fajnie... do momentu, kiedy dojechałem do Zachodniego i zaczęło mi się nudzi. 

No i mam proste pytanie, bezpośrednio do projektantów tej grafiki, ale i do reszty społeczności. Co to jest? 

Pierwszy film: ISEDR WZD Grażynka wywala co chwile wyłącznik nadprądowy czajnikiem elektrycznym w socjalnym, że aż w EN57 światło przygasa. 

Drugi, ten sam film, nieco dalej: Robotnik Mieczysław kuje ściany potężną młotowiertarką w Złotych Tarasach, że aż prundu brak i cały Centralny chodzi.

* Chociażby to, że cały czas światło reflektorów nie zna granic w przypadku pojazdów...  

Generalnie za kilka dni minie podniecenie EN57, zimami i innymi bajerami. A to co bolało, boli nadal... i dodatkowo już nie tylko cienkie linie dają czadu, ale i sztuczne światło.

Edited by en57
Posted

Ja gram na HP Victus  z RTX 3050 i grafika wg mnie jest rewelacja, nie jest to demon prędkości i wydajności, ale nie miałem nigdy problemów z grafiką na tym laptopie w Simrail. Po aktualizacji jest jeszcze lepiej, ustawienia grafiki mam domyślne, jak bawiłem sie z TAA i AMD, to najlepiej jest na TAA, czyli ustawieniach domyślnych.

Szczerze mówiąc to bardzo dziwna ta grafika u Ciebie, sam jestem ciekaw z czego to wynika i chętnie bym się dowiedział.

Posted
W dniu 24.11.2023 o 23:13, seba200 napisał(a):

Stary mam tak samo - migajace swiatlo cały czas - masakra - 3060 TI amd prcek RAZEN

No to jeśli to jest i na RTX to tym bardziej czekam na odpowiedź na proste pytanie z mojego pierwszego postu. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy