Finek Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 (edited) Korzystając z naprawy linii 4439XX postanowiłem przejechać się nią i jadąc na serwerze PL3 ze Strzemieszyc do Huty Katowice dostrzegłem coś dziwnego. Tarcza Ostrzegawcza do semafora wjazdowego (ToN) od strony Strzemieszyc świeciła ciągłym światłem informując o zbliżaniu się do sygnału S1, pomimo, że HUD, jak i widoczny w oddali semafor, wskazywał sygnał zezwalający na jazdę z ograniczoną szybkością. (zdjęcie słabo oddaje, ale tarcza nie mrugała, czas realny 21:30) Nie mam 200% pewności, czy to nie był jakiś błąd graficzny, ale wolę to zgłosić. SimRail_log_2023-11-22_20-28-18.txt Edycja Postanowiłem wsiąść na kolejny pociąg. Co prawda czekałem 30 minut przez korek na DZB, ale powtórzyłem. Przy okazji "zmrożone" białe przewody zobaczyłem, ale to inny temat. Tarcza świeci stałym światłem, mimo sygnału zezwalającego na jazdę... SimRail_log_2023-11-22_22-19-11.txt Edited November 22, 2023 by Finek Powtórzenie błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 23, 2023 Postaram się to poprawić w wolnym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts