adisuper Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Musi to się znajdować w folderze ze scenariuszami a resztę odpalasz z singla jeśli dobrze wgrane, w sceneries wypakowujesz to do katowice warszawa Edited December 16, 2023 by adisuper 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) U mnie wygląda to tak Edited December 16, 2023 by adisuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korsarz Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Jak będzie zrobione z ruchem Al to będzie sztos, bo tak pusto na torach. Dzięki Ciekawe dlaczego wszystkie nastawnie w nocy mają światła powyłączane? Edited December 16, 2023 by Korsarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Skuter Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 O panie, wiszę Ci flaszke wódki. Zrobiłem według Twoich wskazówek i jest. Bardzo Ci dziękuje, szacun za czas i odzew , piona ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 2 godziny temu, Tomek Skuter napisał(a): O panie, wiszę Ci flaszke wódki. Zrobiłem według Twoich wskazówek i jest. Bardzo Ci dziękuje, szacun za czas i odzew , piona ! Drobiazg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszynista_ezt Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Pytanie do twórcy scenariusza: czy jest możliwe, że zrobisz scenariusz z Warszawy do Sędziszowa "kibelkiem", który to skład będzie się zatrzymywał na każdej stacji i przystanku osobowym? Ewentualnie Sędziszów-Warszawa Wschodnia, też na wszystkich stacjach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rożek Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Bardzo przyjemny scenariusz IR Warszawa - Sędziszów. Dojechałem niestety jedynie do Dąbrowy Górniczej Wschodniej, z jakiegoś powodu opadły mi pantografy i nie mogłem ich za żadne skarby podnieść. Podejrzewam, przejadę ten scenariusz jeszcze raz jak już będzie dodany ruch AI, o ile będzie. I na pewno jak już będzie naprawiony ten błąd z pantografami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamski Dowcip Posted December 18, 2023 Author Share Posted December 18, 2023 20 godzin temu, Rożek napisał(a): Bardzo przyjemny scenariusz IR Warszawa - Sędziszów. Dojechałem niestety jedynie do Dąbrowy Górniczej Wschodniej, z jakiegoś powodu opadły mi pantografy i nie mogłem ich za żadne skarby podnieść. Podejrzewam, przejadę ten scenariusz jeszcze raz jak już będzie dodany ruch AI, o ile będzie. I na pewno jak już będzie naprawiony ten błąd z pantografami. Tak widnieją problemy z pantografami ale to nie błąd w scenariuszu tylko w kibelku. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rożek Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 7 godzin temu, Chamski Dowcip napisał(a): Tak widnieją problemy z pantografami ale to nie błąd w scenariuszu tylko w kibelku. Pozdrawiam tak wiem że to problemy z grą, a scenariusz wszystko w porządku jedynie ruchu Ai brakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnord15 Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 (edited) Testując te scenariusze znalazłem ciekawy błąd. Otóż przy zmianie któregokolwiek EN57 na EN71 za pomocą pociąginator 6000 żaden z EN71 nie pojawia się, ale gdy zmienię na skład wagonowy z lokomotywą to problemu nie ma. Czy może ktoś to potwierdzić? Edited December 23, 2023 by tomnord15 poprawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksaszu Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 Godzinę temu, tomnord15 napisał(a): Testując te scenariusze znalazłem ciekawy błąd. Otóż przy zmianie któregokolwiek EN57 na EN71 za pomocą pociąginator 6000 żaden z EN71 nie pojawia się, ale gdy zmienię na skład wagonowy z lokomotywą to problemu nie ma. Czy może ktoś to potwierdzić? Cześć, sprawdziłem i okazało się że błąd leży po mojej stronie - źle wpisałem id. Błąd poprawiłem i teraz wszystko działa. Dziękuję za zgłoszenie błędu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted February 18 Share Posted February 18 Scenariusz Katowice-Warszawa jest NIEZIEMSKI! Wyjeżdża się rano ok 5 nad ranem z Katowic gdzie jest jeszcze ciemno. Trochę pada śnieg. Niezwykle fajnie się prowadzi EN57. Jedziemy tak jak do Sędziszowa przez Tunel, żeby potem odbić na magistralę do Warszawy. Nie dałem rady przejść całego bo była 4 nad ranem czasu realnego, a zacząłem grać ok 1 w nocy. Super się obserwuje zmiany godzin z nocy na dzień, wschód słońca zimą. Jest genialny Klimat. Jedyne o czym marzyłem to o save bo było tak żal przerywać, szczególnie, że nie miałem żadnych opóźnień. Za te 3 godziny zgarnąłem 11000 pkt. Wszystkim gorąco polecam ten scenariusz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
تَحْمِيد Posted March 5 Share Posted March 5 Scenariusz w pełni grywalny. Z Katowic do Warszawy Wschodniej udało się dojechać w 4 godziny 50 minut (dodałem sobie postoje w kilku miejscach, tak to pewnie by szybciej poszlo). Niestety w Warszawie Wschodniej nie zalicza postoju i nie chce go zaliczyć, mimo że cały pociąg jest schowany w peronie, ani nie chce tymbardziej podać wyjazdu. Ode mnie propozycja by dodać jeszcze 2min postój w Grodzisku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamski Dowcip Posted March 5 Author Share Posted March 5 41 minut temu, تَحْمِيد napisał(a): Scenariusz w pełni grywalny. Z Katowic do Warszawy Wschodniej udało się dojechać w 4 godziny 50 minut (dodałem sobie postoje w kilku miejscach, tak to pewnie by szybciej poszlo). Niestety w Warszawie Wschodniej nie zalicza postoju i nie chce go zaliczyć, mimo że cały pociąg jest schowany w peronie, ani nie chce tymbardziej podać wyjazdu. Ode mnie propozycja by dodać jeszcze 2min postój Planowane są zmiany w scenariuszach a w tym też nowe wyzwania. Pozdrawiam 😀 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamski Dowcip Posted March 15 Author Share Posted March 15 (edited) Próbka do aktualizacja (51_Rozkładówki) v15.03.24 Plik znajduje się na pierwszej stronie 😉 Edited March 15 by Chamski Dowcip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts