Artur_G Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Nie wiem, czy to sytuacja prawidłowa. Wkrótce przed zatrzymaniem pojawiło się polecenie zbicia shp. Skład zatrzymałem i dopiero wtedy nacisnąłem spację. Na chwilkę kontrolka zgasła i buczek ucichł, po czym znów kontrolka zaczęła migać i odezwał się buczek i tak w kółko. Dopiero po ruszeniu składem i naciśnięciu spacji dało się ostatecznie zbić shp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 Jest to prawidłowe działanie, prawdopodobnie zatrzymałeś się nad rezonatorem SHP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts