PL_Andrev Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Wydaje mi się że światła w kabinie powinno domyślnie nie być, aczkolwiek wygląda jakby to sam materiał kabiny świecił: 1) w dzień zespoły EN mają mocno "rozświetloną" kabinę 2) w nocy światło powinno być domyślnie wyłączone z kabiny (oślepia obsługę) 3) szczególnie światło razi to w tylnej: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2840 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2840 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 @PL_Andrev To jest bot czy pojazd gracza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev Posted November 22, 2023 Author Share Posted November 22, 2023 ciężko stwierdzić, wyłapałem to na screenach Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted November 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 23, 2023 Sprawdziłem zachowanie bota i poprawnie zapala światło w klasie w nocy. Światła w kabinie też gasi, jeśli gracz zostawi zapalone. A co za dyskotekę gracz sobie zrobi, to jego problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev Posted November 23, 2023 Author Share Posted November 23, 2023 15 godzin temu, Stele napisał(a): Sprawdziłem zachowanie bota i poprawnie zapala światło w klasie w nocy. Światła w kabinie też gasi, jeśli gracz zostawi zapalone. A co za dyskotekę gracz sobie zrobi, to jego problem. Dzięki, choć strasznie to razi gdy nie widzę motorniczego za pulpitem. Można rozpoznać czy to bot czy nie, korzystając wyłącznie z gry? Pozostaje problem jasnej kabiny (szczególnie widok końcowej kabiny w screenach powyżej). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quentis Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Podczas jazdy na EN57 w porach nocnych, również przeszkadzało mi to, że kabina jest dziwnie oświetlona. Okazuje się, że to wina oświetlenia składu pasażerskiego. Po jego wyłączeniu jest cacy...ale tylko dla maszynisty niestety 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts