adisuper Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) Na singlu po wybraniu scenariusza z Zawiercia do Katowic En 57 wszystko robię tak jak w samouczku, bateria, różnicowy, rozrząd, pantograf, szybki, przetwornica, sprężarka, ręczny, radiotelefon, hamulec ep ,do tego momentu jest dobrze. W momencie gdy chcę wyluzować przewód hamulcowy nie mogę tego w ogóle zrobić i ciśnienie stoi na dziewięćdziesięciu paru procentach. Nie pomaga również zrobienie całej procedury uruchomienia pociągu od nowa. Proszę o eliminację tego błędu. W pozostałych scenariuszach wszystko związane z en57\en71 działa jak należy . Edited November 21, 2023 by adisuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 21, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted November 22, 2023 Author Share Posted November 22, 2023 Temat do zamknięcia, zapomniałem włączyć baterii w drugim składzie z tyłu, przepraszam za kłopot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBuster11 Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Tylko, że nadal drugi skład lekko hamuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted November 22, 2023 Author Share Posted November 22, 2023 (edited) To może spróbuj zwolnić ręczny w drugim, chociaż ja sprawdzałem to jak zwolnisz w pierwszym składzie to w drugim jest też zwolniony więc może jest tak w realu bo w końcu masz składy sprzęgnięte i chodzi o odwzorowanie masy, dlatego hamuje, tak przypuszczam. Edited November 22, 2023 by adisuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts