Magik. Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Ponownie to co wcześniej, duża część pasażerów nie wsiada do pojazdu. Niezależnie od lokalizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
en57 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Do wagonów na singlu na Centralnym również nie wsiadali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Jest bardzo duzo bledow.. mam nadzieje, ze uda sie im w kolejnym patchu to jakos ogarnac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snipeerkeen Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Dodam jedno wyjaśnienie. Na wszystkich stacjach boty gromadzą się w pobliżu drzwi i nie wchodzą tylko wtedy, gdy drzwi znajdują się po lewej stronie. Jeśli drzwi są po prawej, wchodzą i siadają normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en57 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 12 minut temu, Snipeerkeen napisał(a): Dodam jedno wyjaśnienie. Na wszystkich stacjach boty gromadzą się w pobliżu drzwi i nie wchodzą tylko wtedy, gdy drzwi znajdują się po lewej stronie. Jeśli drzwi są po prawej, wchodzą i siadają normalnie. W moim przypadku na singlu EU07 do Katowic na Centralnym nie wsiadali z prawej strony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snipeerkeen Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 13 hours ago, en57 said: В моем случае в одиночном вагоне ЕС07 до Катовице на Центральном сели не с правой стороны. Jechałem pociągiem 19989 w kierunku Skierniewice. Przynajmniej na stacji Piastów wsiadanie pasażerów odbywało się normalnie. Ale niestety nie mam nagrania ekranu, myślałem, że będzie więcej stacji z wyjściem na właściwy peron - nie udało się. Uzupełnię też lukę klipem, gdzie pasażerowie celowo podchodzą do drzwi i nie wiedzą jak wejść (miałem tylko lewą stronę). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts