olivers2137 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Proponowałbym posterunek "Starzyny", łączący CMK z linią 64. Fajnie byłoby, Gdyby zwiększyć ruch właśnie po tej linii. Odcinek Starzyny - Koniecpol również byłby fajną rzeczą. Proponuje również Kozłów. Ciekawa stacja, ruch nie mały, a jedyne czego brakuje to również kilka posterunków na linii do Sędziszowa z Sosnowca. Najlepszym przykładem według mnie jest wcześniej wspomniany Kozłów, lub Sosnowiec Kazimierz. Sosnowiec Południowy i Dąbrowa Górnicza Wschodnia, to trochę za mało. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 en57 drzwi simrail 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban121 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Pamiętam ten mega sygnał zamykania drzwi. Najlepiej to by wchodziło na skm trójmiasto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prądzik Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Godzinę temu, olivers2137 napisał(a): Proponowałbym posterunek "Starzyny", łączący CMK z linią 64. Fajnie byłoby, Gdyby zwiększyć ruch właśnie po tej linii. Odcinek Starzyny - Koniecpol również byłby fajną rzeczą. Proponuje również Kozłów. Ciekawa stacja, ruch nie mały, a jedyne czego brakuje to również kilka posterunków na linii do Sędziszowa z Sosnowca. Najlepszym przykładem według mnie jest wcześniej wspomniany Kozłów, lub Sosnowiec Kazimierz. Sosnowiec Południowy i Dąbrowa Górnicza Wschodnia, to trochę za mało. No i po co to, na co to? Oni wiedzą co chcą dodać, nie będą jednego czy drugiego słuchać. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivers2137 Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 (edited) 5 minut temu, Prądzik napisał(a): No i po co to, na co to? Oni wiedzą co chcą dodać, nie będą jednego czy drugiego słuchać. Cóż, wiem o tym, jednak propozycja to tylko propozycja, sam wiedziałem jak to pisałem, że napewno simrail tego nie zobaczy, a już wgl sie nie zainteresuję dodaniem rzeczy, ktore wymieniłem. Chciałem zobaczyć z ciekawości, czy inni się zgadzają. Edited November 8, 2023 by olivers2137 Błąd 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted November 8, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 8, 2023 41 minut temu, olivers2137 napisał(a): simrail tego nie zobaczy Owszem zobaczy, podobnie jak tematy założone w złym dziale, na temat błędu, który już był zgłaszany. 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts