krycjuy3DIDI Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Chciałbym zgłosić istotny błąd, który napotkałem podczas rozgrywki. Gdy oddaję sterowanie sztucznej inteligencji (SI) i przechodzę do kabiny pociągu z drugiej strony, zauważyłem, że pociąg przechodzi przez wszystkie czerwone sygnalizacje świetlne. Dodatkowo pociag kontynuuje jazde z sygnalem dzwiekowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 Przy okazji znalazlem kolejny blad, ale tego juz nie potrafie wytlumaczyc Screen Recording 2023-10-30 at 21.56.08.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 5, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 5, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2672 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2672 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 W dniu 30.10.2023 o 22:05, krycjuy3DIDI napisał(a): Przy okazji znalazlem kolejny blad, ale tego juz nie potrafie wytlumaczyc Wyłącz latarkę. Klawisz "N" Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 Kolejny błąd jaki znalazłem to ta sama scieżka dźwiękowa "kibiców" , "głośnego dworca" pośrodku pola w wszelakich miejscach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Też kiedyś złapałem się na latarkę. Najpierw wkurzał mnie ten dziwny zachód Słońca, a potem już całkiem zgłupiałem jak wjechałem do tunelu na Średnicy. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts