Kasspirr Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Witam, Kupiłem ostatnio grę i zauważyłem, że nie ma opcji zapisu rozgrywki w trybie singleplayer. Zgłaszam to jako błąd gdyż gra, w której trasy trwają po 2-3 godziny jest to niedorzeczne żeby nie było opcji zapisu. Chciałbym pograć w SimRail, ale niestety przez ten problem będę zmuszony zwrócić grę. Pozdrawiam, Kacper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_89 Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Obecnie w trybie single nie ma zapis gry. Były zapowiedzi wprowadzenia z kolejnymi aktualizacjami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspirr Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 16 godzin temu, Tom_89 napisał(a): Obecnie w trybie single nie ma zapis gry. Były zapowiedzi wprowadzenia z kolejnymi aktualizacjami Ostatni patch był w maju, trochę późno, myślisz warto zostawić grę i czekać czy zwrócić i kupić jak już rzeczywiście to naprawią? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 (edited) 1 godzinę temu, Kasspirr napisał(a): Ostatni patch był w maju, trochę późno, myślisz warto zostawić grę i czekać czy zwrócić i kupić jak już rzeczywiście to naprawią? Może postradałem zmysły, ale...poczekaj. Graj i miej nadzieję, że taka niedogodność zostanie szybko naprawiona. Gra jest naprawdę świetna i warta tego, by zaczekać Edited October 16, 2023 by KOlorowy 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts