qbahn Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 na PL2 bot jechał dziwnie wolno. Wszedłem do tego pociągu i okazało się, że zacięło się ograniczenie prędkości. Nie zmieniało się mimo mijanych różnych innych ograniczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted October 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted October 1, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) Potwierdzam. Przed chwilą miałem podobny przypadek jadąc Pendolino 3144 z Kozłowa do Psar, całą drogę pokazywało ograniczenie do 90km/h. Przed Psarami semafor wskazywał ograniczenie do 100km/h, ja nadal miałem 90. W Psarach dyżurny skierował mnie bocznym torem gdzie było ograniczenie do 40 i tu miałem prawidłowe wskazanie na HUDzie. Dalej, gdzie mogłem jechać już 200km/h, hud pokazywał 90. Niestety nie mam zrzutu ekranu, ale może to potwierdzić kolega @Privo który pełnił dyżur w Psarach. Server PL2 około godziny 23:40. Edited October 3, 2023 by bart_dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts