TW_1985 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 (edited) Witam Serdecznie Proszę o optymalizacje gry pod karty graficzne marki RADEON , posiadam AMD Radeon RX 5700 XT i inne tytuły o podobnej tematyce wyglądają dużo lepiej i działają płynniej na maksymalnych ustawieniach. Zakupiłem Państwa produkt i nie jestem zadowolony ze względu na to że gracze z czipsami od AMD a konkretnie Radeony są traktowane po macoszemu , gry o podobnej tematyce działają i wyglądają dużo lepiej , jestem fanem Polskiego kolejnictwa i Państwa produkt trafia w moje oczekiwania , jednakże jestem zawiedziony tym jak ta gra wygląda i jak działa. Edited September 26, 2023 by GoppelPL Nielogiczny tytuł wątku, niewłaściwy dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted September 26, 2023 SIMRAIL Team Share Posted September 26, 2023 Przypominam, że gra pozostaje w fazie Wczesnego Dostępu i nie działa jeszcze tak, jak byśmy sobie tego życzyli. Do pozostałej części wypowiedzi trudno jest się odnieść bez informacji o pełnej specyfikacji komputera, logu gry i założonych ustawień. U mnie na RTX 3060Ti gra działa płynnie na Ultra na najnowszej becie testowej, gdzie z każdym patchem optymalizacja się poprawia. Może i u ciebie będzie lepiej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts