plu96 Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Witam Pytanie do tych co graja w SR poprzez GeForce Now w subskrypcji za 49 PLN czy Wam te, tnie czesto i jakie macie ustawienia lub ewentualnie co wylaczy,c zeby tak nie cielo czesto jak sie przejezdza prze stacje tak sie robi
krzysk Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 używam i nie tnie. to raczej problem dostawcy łącza. Ustawienia w grze raczej nie są ograniczeniem bo tam jest naprawdę mocny sprzęt (Cyberpunk idzie na ultra z RTX)
plu96 Posted September 16, 2023 Author Posted September 16, 2023 12 godzin temu, krzysk napisał(a): używam i nie tnie. to raczej problem dostawcy łącza. Ustawienia w grze raczej nie są ograniczeniem bo tam jest naprawdę mocny sprzęt (Cyberpunk idzie na ultra z RTX) Jakie masz PINGi do PL2?
Michał_Wx Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Ja grając nawet na darmowym planie nic mi się nie cięło jak miałem internet po kablu. Problemem zatem jest najprawdopodobniej internet a nie to że komputer z nvidii nie wyrabia, trzeba zainwestować w kabelek do neta to będzie najpewniejsze.
plu96 Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 12 minut temu, Michał_Wx napisał(a): Ja grając nawet na darmowym planie nic mi się nie cięło jak miałem internet po kablu. Problemem zatem jest najprawdopodobniej internet a nie to że komputer z nvidii nie wyrabia, trzeba zainwestować w kabelek do neta to będzie najpewniejsze. Caly czas jade na kablu a pingi do sererow GeForce mam 22ms wiec to nie moj internet, jednak przez dwa dni zmienialem ustawienia GeForce i znalazlem optymalna konfiguracje
Recommended Posts