plu96 Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Witam Pytanie do tych co graja w SR poprzez GeForce Now w subskrypcji za 49 PLN czy Wam te, tnie czesto i jakie macie ustawienia lub ewentualnie co wylaczy,c zeby tak nie cielo czesto jak sie przejezdza prze stacje tak sie robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 używam i nie tnie. to raczej problem dostawcy łącza. Ustawienia w grze raczej nie są ograniczeniem bo tam jest naprawdę mocny sprzęt (Cyberpunk idzie na ultra z RTX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plu96 Posted September 15, 2023 Author Share Posted September 15, 2023 To nie wina lacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
plu96 Posted September 16, 2023 Author Share Posted September 16, 2023 12 godzin temu, krzysk napisał(a): używam i nie tnie. to raczej problem dostawcy łącza. Ustawienia w grze raczej nie są ograniczeniem bo tam jest naprawdę mocny sprzęt (Cyberpunk idzie na ultra z RTX) Jakie masz PINGi do PL2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał_Wx Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Ja grając nawet na darmowym planie nic mi się nie cięło jak miałem internet po kablu. Problemem zatem jest najprawdopodobniej internet a nie to że komputer z nvidii nie wyrabia, trzeba zainwestować w kabelek do neta to będzie najpewniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plu96 Posted September 17, 2023 Author Share Posted September 17, 2023 12 minut temu, Michał_Wx napisał(a): Ja grając nawet na darmowym planie nic mi się nie cięło jak miałem internet po kablu. Problemem zatem jest najprawdopodobniej internet a nie to że komputer z nvidii nie wyrabia, trzeba zainwestować w kabelek do neta to będzie najpewniejsze. Caly czas jade na kablu a pingi do sererow GeForce mam 22ms wiec to nie moj internet, jednak przez dwa dni zmienialem ustawienia GeForce i znalazlem optymalna konfiguracje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts