MALECKI Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Zastanawiam się, dlaczego większość graczy skupia się na serwerze PL 2? Gram od samego początku, od testów, i wiem, że to trochę "kultowy" serwer, ale naprawdę tak bardzo lubicie jeździć i dyżurować po ciemku? Mnie to męczy, a na serwerach ze światłem dziennym pustki... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieciej Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Jeśli już mam resztki sił i chęci żeby się po powrocie z pracy zalogować i pograć - czy to na nastawni czy na pojeździe, to głównie PL3, bo... no właśnie jak wyżej: bo tam jest dzień o północy czasu polskiego rzeczywistego. PL2 to nawet w dzień niechętnie, bo tam prawie wszystkie nastawnie zajęte, do objęcia głównie chałowe pociągi, bałagan, sporo niekompetencji, korki, często więcej stania niż jechania, chore zabawy dyżurnych, symulujących "rzeczywistość na PKP" bez technicznych przyczyn (bo usterek w symulacji nie ma), itd, no ale jak wynika z innego wątku - jestem w mniejszości. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Najczęściej jeżdżę na PL8 bo lubię coś widzieć. Ale rzeczywiście pustki są straszne - przed chwilą oprócz mnie były aż 3 osoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now