okles92 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 (edited) Hej, napotkałem dziś taki dziwny problem, mianowicie SHP załączyło hamowanie awaryjne akurat w momencie, kiedy moja prędkość spadła do zera i otworzyłem drzwi. Skutek tego był taki, że nie byłem w stanie 'zbić' SHP przyciskiem SHP/CA i jedyny sposób na ruszenie to było jednoczesne trzymanie przycisku odblokowania obwodu głównego/'luzowania i ustawienie oraz 'naładowanie' nastawnika w pozycji jazdy. Dopiero przy ok. 5km/h byłem w stanie zbić SHP. Wydarzyło to się chyba ok. 23:38 (nie chciałem wychodzić z gry, żeby sprawdzić logi, jako że nie chciałem blokować szlaku). To bug, czy feature? 😉 Pozdrawiam, Łukasz Log_2022-12-11_23-08-52_part1.txt Edited December 11, 2022 by okles92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 12, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 12, 2022 Dziękujemy za zgłoszenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 12, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 12, 2022 Jeśli stanąłeś na rezonatorze, to ficzer. Należy w takiej sytuacji zmienić kierunek/aktywną kabinę, zależnie od czego w danym pojeździe jest uzależniona strona shp i zjechać kawałek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts