Japaw Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Wczoraj przydarzyła mi się taka sytuacja, że w żadnym miejscu peronu na stacji Klimontów mimo, że był tam ph nie pojawił się komunikat: "możesz się już zatrzymać". W związku z tym nie zaliczyło mi postoju, ale za to przy odjeździe jak tylko wyjechałem za peron pojawił sie komunikat o przejechaniu miejsca zatrzymania.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted August 25, 2023 SIMRAIL Team Posted August 25, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 1
olivers2137 Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 W dniu 25.08.2023 o 15:53, Japaw napisał(a): Wczoraj przydarzyła mi się taka sytuacja, że w żadnym miejscu peronu na stacji Klimontów mimo, że był tam ph nie pojawił się komunikat: "możesz się już zatrzymać". W związku z tym nie zaliczyło mi postoju, ale za to przy odjeździe jak tylko wyjechałem za peron pojawił sie komunikat o przejechaniu miejsca zatrzymania. Jest szansa, że po prostu zapomniałeś otworzyć drzwi. 1 1
Recommended Posts