Albi_PL Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Witam, czy macie w planach dodać drugi peron? W tej chwili powstają tam duże opóznienia z powodu braku drugiego peronu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted August 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted August 16, 2023 Mapa oddaje stan na 2018 rok, kiedy na tej stacji był tylko jeden peron. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi_PL Posted August 18, 2023 Author Share Posted August 18, 2023 Ale, czy macie w planach aktualizację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Jak będziesz stał w Opocznie, w peronie to możesz się przejść na drugą stronę i zobaczysz co tam jest już zwożone, a odpowiedź na to pytanie sama Ci się nasunie 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiur Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 W dniu 18.08.2023 o 19:43, Ir.Ba. napisał(a): Jak będziesz stał w Opocznie, w peronie to możesz się przejść na drugą stronę i zobaczysz co tam jest już zwożone, a odpowiedź na to pytanie sama Ci się nasunie 🙂 W dniu 16.08.2023 o 20:09, GoppelPL napisał(a): Mapa oddaje stan na 2018 rok, kiedy na tej stacji był tylko jeden peron. Nic dodać, nic ująć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 I znowu mało wiesz panie Pasiur, ktoś już zadał to pytanie i odpowiedz była, więc pożyjemy zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 W dniu 18.08.2023 o 20:43, Ir.Ba. napisał(a): Jak będziesz stał w Opocznie, w peronie to możesz się przejść na drugą stronę i zobaczysz co tam jest już zwożone, a odpowiedź na to pytanie sama Ci się nasunie 🙂 A co jest po drugiej stronie? Jakoś nie mogę trafic na taką trasę gdzie miałbym dłuższy postój by się zatrzymać niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartbob Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Nie wiem czy o to chodzi ale ja widziałem tam kilka koparek, kilka wywrotek ziemi i jakieś palety z podkładami betonowymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Godzinę temu, bartbob napisał(a): Nie wiem czy o to chodzi ale ja widziałem tam kilka koparek, kilka wywrotek ziemi i jakieś palety z podkładami betonowymi Ja nie widziałem nic, ale jeśli to chodzi o wspomniane koparki i podkłady to hmmm... na pewno nie tyczy się to en57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts