Maciek Barszcz Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Witam. Mam propozycję, czy możnaby nowości (trasy i tabor) wprowadzać od razu na multiplayer i na singleplayer oraz przenieść na singleplayer trasy i tabor, które są dostępne tylko na multi? Przydał by się też zapis gry w trybie singleplayer. Liczę na wprowadzenie tych sugestii do gry. Pozdrawiam 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Kolego. Po pierwsze PRIMO. Proszę zapoznać się z poprzednimi wypowiedziami na ten sam temat, w innych działach. Sprawa nr 2 SECUNDO. Proszę się zapoznać z poprzednimi wypowiedziami na ten sam temat w innych działach. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 To żeś koledze pomógł, napisałeś to tylko po to by nabić sobie posty ? Skoro masz wiedzę o tym samym temacie w innych działach to co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem tutaj linka ? Wszyscy razem tworzymy społeczność tej gry, bądź pomocny bo sam nie wiesz kiedy Ty będziesz takowej potrzebował. Co do wypowiedzi autora tematu : Myślę że się nie da wprowadzić zmian od razu na multiplayer gdyż ewentualne błędy w zmianach zaszkodzą tylko 1 osobie na singlu a nie 101 na multi. Z drugiej jednak strony społeczność multiplayer na bank wyłapałaby ewentualne błędy szybciej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieciej Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) 7 godzin temu, Kaczy napisał(a): To żeś koledze pomógł, napisałeś to tylko po to by nabić sobie posty ? Skoro masz wiedzę o tym samym temacie w innych działach to co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem tutaj linka ? Wszyscy razem tworzymy społeczność tej gry, bądź pomocny bo sam nie wiesz kiedy Ty będziesz takowej potrzebował. Co do wypowiedzi autora tematu : Myślę że się nie da wprowadzić zmian od razu na multiplayer gdyż ewentualne błędy w zmianach zaszkodzą tylko 1 osobie na singlu a nie 101 na multi. Z drugiej jednak strony społeczność multiplayer na bank wyłapałaby ewentualne błędy szybciej. Powtarzacie się, a to na forach internetowych nie jest mile widziane, stąd @MavPL MA RACJĘ! Nie ma tu w czym pomagać - zaszkodzić też nie można - była już o tym mowa i na tym powinien być koniec dyskusji - niczego nowego nie zaproponował, ale też nie czytał wcześniejszych propozycji. Nie wiem skąd u ciebie problem z "nabijaniem postów"?. Przypuszczam, że z jakiegoś forum, na którym są nagrody/przywileje za ilość postów - tu tego NIE MA, ale jeśli ktoś tu sobie "posty nabija" to akurat właśnie TY - dopiero po 3 tygodniach rzucając się agresywnie na zamieszczającego jedyną prawidłową odpowiedź. Można to śmiało podciągnąć pod odgrzewanie starych kotletów, a tego też na forach nie lubimy. Edited August 22, 2023 by Nieciej 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts