Jump to content
Następne podsumowanie tygodnia pojawi się 16.11.2024 | The next summary of the week will be published on 16.11.2024

Nowa zawartość i zapis gry.

Recommended Posts

Witam. Mam propozycję, czy możnaby nowości (trasy i tabor) wprowadzać od razu na multiplayer i na singleplayer oraz przenieść na singleplayer trasy i tabor, które są dostępne tylko na multi? Przydał by się też zapis gry w trybie singleplayer. 

Liczę na wprowadzenie  tych sugestii do gry.

Pozdrawiam 🙂

Kolego. Po pierwsze PRIMO. Proszę zapoznać się z poprzednimi wypowiedziami na ten sam temat, w innych działach. Sprawa nr 2 SECUNDO. Proszę się zapoznać z poprzednimi wypowiedziami na ten sam temat w innych działach.

• I disagree 1
  • I agree 1

• 3 weeks later...

To żeś koledze pomógł, napisałeś to tylko po to by nabić sobie posty ?

Skoro masz wiedzę o tym samym temacie w innych działach to co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem tutaj linka ? 

Wszyscy razem tworzymy społeczność tej gry, bądź pomocny bo sam nie wiesz kiedy Ty będziesz takowej potrzebował.

Co do wypowiedzi autora tematu :

Myślę że się nie da wprowadzić zmian od razu na multiplayer gdyż ewentualne błędy w zmianach zaszkodzą tylko 1 osobie na singlu a nie 101 na multi. Z drugiej jednak strony społeczność multiplayer na bank wyłapałaby ewentualne błędy szybciej.

• I disagree 2

7 godzin temu, Kaczy napisał(a):

To żeś koledze pomógł, napisałeś to tylko po to by nabić sobie posty ?

Skoro masz wiedzę o tym samym temacie w innych działach to co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem tutaj linka ? 

Wszyscy razem tworzymy społeczność tej gry, bądź pomocny bo sam nie wiesz kiedy Ty będziesz takowej potrzebował.

Co do wypowiedzi autora tematu :

Myślę że się nie da wprowadzić zmian od razu na multiplayer gdyż ewentualne błędy w zmianach zaszkodzą tylko 1 osobie na singlu a nie 101 na multi. Z drugiej jednak strony społeczność multiplayer na bank wyłapałaby ewentualne błędy szybciej.

Powtarzacie się, a to na forach internetowych nie jest mile widziane, stąd @MavPL MA RACJĘ! Nie ma tu w czym pomagać - zaszkodzić też nie można - była już o tym mowa i na tym powinien być koniec dyskusji - niczego nowego nie zaproponował, ale też nie czytał wcześniejszych propozycji.

Nie wiem skąd u ciebie problem z "nabijaniem postów"?. Przypuszczam, że z jakiegoś forum, na którym są nagrody/przywileje za ilość postów - tu tego NIE MA, ale jeśli ktoś tu sobie "posty nabija" to akurat właśnie TY - dopiero po 3 tygodniach rzucając się agresywnie na zamieszczającego jedyną prawidłową odpowiedź. Można to śmiało podciągnąć pod odgrzewanie starych kotletów, a tego też na forach nie lubimy.

Edited by Nieciej
  • Thanks 1
  • I agree 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy