Maciek Barszcz Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Witam. Mam propozycję, czy możnaby nowości (trasy i tabor) wprowadzać od razu na multiplayer i na singleplayer oraz przenieść na singleplayer trasy i tabor, które są dostępne tylko na multi? Przydał by się też zapis gry w trybie singleplayer. Liczę na wprowadzenie tych sugestii do gry. Pozdrawiam 🙂
MavPL Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Kolego. Po pierwsze PRIMO. Proszę zapoznać się z poprzednimi wypowiedziami na ten sam temat, w innych działach. Sprawa nr 2 SECUNDO. Proszę się zapoznać z poprzednimi wypowiedziami na ten sam temat w innych działach. 1 1
Kaczy Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 To żeś koledze pomógł, napisałeś to tylko po to by nabić sobie posty ? Skoro masz wiedzę o tym samym temacie w innych działach to co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem tutaj linka ? Wszyscy razem tworzymy społeczność tej gry, bądź pomocny bo sam nie wiesz kiedy Ty będziesz takowej potrzebował. Co do wypowiedzi autora tematu : Myślę że się nie da wprowadzić zmian od razu na multiplayer gdyż ewentualne błędy w zmianach zaszkodzą tylko 1 osobie na singlu a nie 101 na multi. Z drugiej jednak strony społeczność multiplayer na bank wyłapałaby ewentualne błędy szybciej. 2
Nieciej Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) 7 godzin temu, Kaczy napisał(a): To żeś koledze pomógł, napisałeś to tylko po to by nabić sobie posty ? Skoro masz wiedzę o tym samym temacie w innych działach to co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem tutaj linka ? Wszyscy razem tworzymy społeczność tej gry, bądź pomocny bo sam nie wiesz kiedy Ty będziesz takowej potrzebował. Co do wypowiedzi autora tematu : Myślę że się nie da wprowadzić zmian od razu na multiplayer gdyż ewentualne błędy w zmianach zaszkodzą tylko 1 osobie na singlu a nie 101 na multi. Z drugiej jednak strony społeczność multiplayer na bank wyłapałaby ewentualne błędy szybciej. Powtarzacie się, a to na forach internetowych nie jest mile widziane, stąd @MavPL MA RACJĘ! Nie ma tu w czym pomagać - zaszkodzić też nie można - była już o tym mowa i na tym powinien być koniec dyskusji - niczego nowego nie zaproponował, ale też nie czytał wcześniejszych propozycji. Nie wiem skąd u ciebie problem z "nabijaniem postów"?. Przypuszczam, że z jakiegoś forum, na którym są nagrody/przywileje za ilość postów - tu tego NIE MA, ale jeśli ktoś tu sobie "posty nabija" to akurat właśnie TY - dopiero po 3 tygodniach rzucając się agresywnie na zamieszczającego jedyną prawidłową odpowiedź. Można to śmiało podciągnąć pod odgrzewanie starych kotletów, a tego też na forach nie lubimy. Edited August 22, 2023 by Nieciej 1 1
Recommended Posts