Jump to content

Brak wykrycia zatrzymania na stacji i otwarcia drzwi - punkty ujemne za otwarcie drzwi na stacji

Recommended Posts

Na stacji Piastów (w kierunku Warszawa Grochów) w pociągu 91980 na serwerze PL2 w dniu 29.07.2023r, pomimo zatrzymania się w miejscu gdzie już był stosowany komunikat na ekranie i otwarcia drzwi po prawidłowej stronie, zacząłem dostawać punkty ujemne za otwarcie drzwi poza stacją i otwarcie drzwi po złej stronie, gdzie wszystko było dobrze. Punkty ujemne dostawałem cały czas (średnio -40 pkt / sekundę) i do tego czasu, bot zdążył ruszyć i przejechać poza stację, gdzie dostałem komunikat o przejechaniu stacji i kolejne punkty ujemne. Jak się cofnąłem na stację i otworzyłem drzwi znowu dostałem punkty ujemne. Później jak już pojechałem dalej i normalnie zatrzymywałem się na każdej stacji to nie dostawałem punktów i cały czas gui z rozkładem jazdy pokazywało, że jadę z Pruszkowa do Piastowa, gdzie dawno pojechałem dalej oraz cały czas w prawym górnym rogu pokazywało mi, że najbliższe miejsce zatrzymania to Piastów, aż do czasu dojechania na Warszawę Zachodnią, gdzie jeszcze jak byłem poza stacją (około 3/4 składu było poza stacją) to dostałem komunikat na ekranie, że mogę się zatrzymać. Po zatrzymaniu się na stacji Warszawa Zachodnia (połową składu, ponieważ z ciekawości chciałem zobaczyć co się stanie) dostałem punkty za prawidłowe zatrzymanie jak i po chwili za prawidłowy odjazd. Na gui rozkładu jazdy po zatrzymaniu się przed semaforen na zachodnim miałem, że nie jadę z żadnej stacji. (brak przerywanej lini pomiędzy stacjami). Dopiero o 21:22, dzgie planowy odjazd był o 21:01 dostałem semafor wyjazdowy. Niestety nie jestem w stanie załączyć logów i innym plików diagnostycznych, ponieważ ze względu na posiadanie Maca i braku natywnego wsparcia gram poprzez płatną wersję usługi GeForce NOW. Po wjechaniu na Warszawę Centralną wszytsko jest w porządku, w tym również gui z rozkładem jazdy jest naprawione. Uprzejmie proszę o naprawienie powyżej opisanego przeze mnie błedu / serii błędów oraz przyznania mi punktów za zatrzymywanie się na stacji jak i odjazdy oraz usunięcie punktów ujemnych, które zostały mi przypisane poprzez błąd gry.

Link do filmu, który się nie zmieścił ze względu na limit miejsca: https://drive.google.com/file/d/1hXqdaK0cfiEmfclBFq66dm0vkvOrNcFb/view?usp=sharing

Screenshot 2023-07-29 at 20.45.28.png

Screenshot 2023-07-29 at 20.48.50.png

Screenshot 2023-07-29 at 20.54.09.png

Screenshot 2023-07-29 at 20.55.05.png

Screenshot 2023-07-29 at 21.23.31.png

Edited by Inspiredzebra42
dodanie załączników, dodanie daty, dodanie linku do filmu do Google Drive ze względu na limit miejsca na załączniki

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy